Деякі господині не горять бажанням використовувати м’ясо птиці для приготування котлет, тому що вважають, що вони вийдуть сухими.
У цьому вам допоможуть 3 хитрощі, які перетворюють сухий фарш з курки на смачну та соковиту м’ясну страву.
Цей овоч часто використовується в рецептах курячих котлет, тому що він не тільки робить їх смак цікавішим, але й робить котлети соковитішими.
Можна додати цибулю у фарш сирою або попередньо обсмажити її на соняшниковій олії.
Ще один чудовий інгредієнт, що надає соковитість котлетам з курки.
Смак кабачка практично не відчувається у готових котлетах, тому навіть ті, хто не любить цей овоч, зазвичай із задоволенням їдять котлети з такою добавкою.
І якщо два попередні способи зробити курячі котлети соковитими, напевно, вам вже зустрічалися, чому їх можна назвати традиційними, то метод з льодом може виявитися для вас у новинку.
Втім, досить згадати про рекомендацію вливати у фарш холодну воду і все стане на свої місця.
Тому, якщо хочете, щоб із котлет із курки буквально капав сік, спробуйте використати для цієї мети подрібнений лід.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...