От у чому секрет! Як приготувати котлети з курки, щоб вони вийшли соковитими

Деякі господині не горять бажанням використовувати м’ясо птиці для приготування котлет, тому що вважають, що вони вийдуть сухими.

У цьому вам допоможуть 3 хитрощі, які перетворюють сухий фарш з курки на смачну та соковиту м’ясну страву.

Ріпчаста цибуля

Цей овоч часто використовується в рецептах курячих котлет, тому що він не тільки робить їх смак цікавішим, але й робить котлети соковитішими.

Можна додати цибулю у фарш сирою або попередньо обсмажити її на соняшниковій олії.

Кабачок

Ще один чудовий інгредієнт, що надає соковитість котлетам з курки.

Смак кабачка практично не відчувається у готових котлетах, тому навіть ті, хто не любить цей овоч, зазвичай із задоволенням їдять котлети з такою добавкою.

Лід

І якщо два попередні способи зробити курячі котлети соковитими, напевно, вам вже зустрічалися, чому їх можна назвати традиційними, то метод з льодом може виявитися для вас у новинку.

Втім, досить згадати про рекомендацію вливати у фарш холодну воду і все стане на свої місця.

Тому, якщо хочете, щоб із котлет із курки буквально капав сік, спробуйте використати для цієї мети подрібнений лід.

Помилка може дорого коштувати! Кому протипоказана кава і за яких хвороб краще відмовитися від напою

неділя, 6 жовтень 2024, 11:50

Цей напій багато хто любить, а дехто не може без нього уявити свій день. Користь кави вже неодноразово доведена вченими, але, попереджають фахівці, корисною вона буває не для всіх, передають Патріоти України. Це перше питання, яке зазвичай хвилює, і не...

Чому закладає вуха? ТОП-7 можливих причин - серед них і серйозні хвороби

неділя, 6 жовтень 2024, 9:51

Закладеність у вухах може виникнути через велику кількість сірки, інфекції або різного роду хвороб, передають Патріоти України. Деякі чинники можна усунути в домашніх умовах, йдеться у Medical News Today. Розповідаємо про причини, через які в людини мо...