От у чому секрет! Як приготувати курячі шлуночки, щоб вони були м’якими


Курячі шлуночки - страва, яка користується популярністю у багатьох кухнях світу. Готуються вони досить довго, але виходять досить смачними зі сметаною та спеціями, передають Патріоти України.

Подробиці

За смаком курячі шлунки відрізняються від звичайного курячого м’яса, і якщо ви ніколи їх не їли або не готували, саме час навчитися. Головне, щоб шлуночки вийшли м’якими.

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 300 грамів.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Окріп – 2 склянки.
  • Сіль, перець, паприка – до смаку.

Як приготувати

Курячі шлунки спершу потрібно промити та просушити. Нарізати невеликими шматочками.

Нарізати цибулю кільцями. Викласти разом цибулю та курячі шлунки на розігріту сковорідку і смажити 10 хвилин.

Вилити на сковорідку окріп, додати спеції та тушкувати шлунки годину на повільному вогні.

Сметану та видавлений на прес часник додають наприкінці приготування.

Щоб сметана не згорнулася в окропі, вимкніть вогонь через кілька хвилин після того, як додали її.

Візьміть на замітку! Названо кольори в інтер'єрі, які дарують енергію молодості

четвер, 27 червень 2024, 18:56

Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...

Це справді працює! Названо спосіб, завдяки якому кухонні рушники стануть білосніжно-білими

четвер, 27 червень 2024, 18:28

Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...