От у чому секрет! Як приготувати курячі шлуночки, щоб вони були м’якими


Курячі шлуночки - страва, яка користується популярністю у багатьох кухнях світу. Готуються вони досить довго, але виходять досить смачними зі сметаною та спеціями, передають Патріоти України.

Подробиці

За смаком курячі шлунки відрізняються від звичайного курячого м’яса, і якщо ви ніколи їх не їли або не готували, саме час навчитися. Головне, щоб шлуночки вийшли м’якими.

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 300 грамів.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Олія – 2 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Окріп – 2 склянки.
  • Сіль, перець, паприка – до смаку.

Як приготувати

Курячі шлунки спершу потрібно промити та просушити. Нарізати невеликими шматочками.

Нарізати цибулю кільцями. Викласти разом цибулю та курячі шлунки на розігріту сковорідку і смажити 10 хвилин.

Вилити на сковорідку окріп, додати спеції та тушкувати шлунки годину на повільному вогні.

Сметану та видавлений на прес часник додають наприкінці приготування.

Щоб сметана не згорнулася в окропі, вимкніть вогонь через кілька хвилин після того, як додали її.

Ці 7 прикмет про гроші обов'язково принесуть вам багатство! Чи знаєте ви їх?

четвер, 18 вересень 2025, 12:05

Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...

Звичайний вітамін може врятувати від раку! Що показало дослідження вчених

четвер, 18 вересень 2025, 10:56

Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...