Курячі шлуночки - страва, яка користується популярністю у багатьох кухнях світу. Готуються вони досить довго, але виходять досить смачними зі сметаною та спеціями, передають Патріоти України.
За смаком курячі шлунки відрізняються від звичайного курячого м’яса, і якщо ви ніколи їх не їли або не готували, саме час навчитися. Головне, щоб шлуночки вийшли м’якими.
Інгредієнти:
Як приготувати
Курячі шлунки спершу потрібно промити та просушити. Нарізати невеликими шматочками.
Нарізати цибулю кільцями. Викласти разом цибулю та курячі шлунки на розігріту сковорідку і смажити 10 хвилин.
Вилити на сковорідку окріп, додати спеції та тушкувати шлунки годину на повільному вогні.
Сметану та видавлений на прес часник додають наприкінці приготування.
Щоб сметана не згорнулася в окропі, вимкніть вогонь через кілька хвилин після того, як додали її.
Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...
Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...