Курячі шлуночки - страва, яка користується популярністю у багатьох кухнях світу. Готуються вони досить довго, але виходять досить смачними зі сметаною та спеціями, передають Патріоти України.
За смаком курячі шлунки відрізняються від звичайного курячого м’яса, і якщо ви ніколи їх не їли або не готували, саме час навчитися. Головне, щоб шлуночки вийшли м’якими.
Інгредієнти:
Як приготувати
Курячі шлунки спершу потрібно промити та просушити. Нарізати невеликими шматочками.
Нарізати цибулю кільцями. Викласти разом цибулю та курячі шлунки на розігріту сковорідку і смажити 10 хвилин.
Вилити на сковорідку окріп, додати спеції та тушкувати шлунки годину на повільному вогні.
Сметану та видавлений на прес часник додають наприкінці приготування.
Щоб сметана не згорнулася в окропі, вимкніть вогонь через кілька хвилин після того, як додали її.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...