Є простий спосіб, завдяки якому ви завжди досягнете успіху і свиняча відбивна буде м’якою та соковитою, передають Патріоти України.
Свинячі відбивні – одна з улюблених страв. Щоб свинячі відбивні були ідеальними, панірувальні сухарі повинні бути хрусткими, а внутрішня частина відбивної – м’якою та соковитою.
Запечена свиняча корейка – одна з класичних м’ясних страв, які ми подаємо з нагоди свят. Прекрасно поєднується з соусом із хрону або тар-тар.
Щоб свиняча корейка була м’якою, з нею потрібно поводитися певним чином. Перед запіканням її потрібно замаринувати в солі та спеціях на кілька годин. Потім закриваємо в жаростійкому посуді або загортаємо у фольгу для запікання.
Поставте свинячу корейку в розігріту до температури 180 градусів за Цельсієм духовку. Час запікання залежить від того, скільки важить свиняча корейка – на кожний кілограм припадає одна година.
Свинячі відбивні слід смажити на добре розігрітому жирі. Справді, приготовані таким чином відбивні мають зовсім інший смак.
Можна використовувати і звичайні рослинні олії. Перед тим як почати смажити відбивні, їх потрібно добре приправити сіллю та перцем, а потім обваляти в борошні, яйці та сухарях (або лише у двох останніх інгредієнтах).
Однак буває, що щось йде не так і замість соковитого м’яса на наших тарілках виявляються сухі свинячі відбивні, їх нелегко проковтнути. Але є дуже простий спосіб зробити відбивні завжди м’якими.
Все, що вам потрібно зробити, це замочити м’ясо в молоці перед смаженням або запіканням. Найкраще, щоб м’ясо шматком пролежало в молоці кілька годин (миску з м’ясом, залитим молоком, потрібно на цей час поставити в холодильник). Також варто додати в молоко цибулю, завдяки якій м’ясо матиме більш насичений смак.
Після закінчення зазначеного часу необхідно вийняти м’ясо з молока, обсушити його паперовими рушниками.
На думку фахівців, найкращі на смак свинячі відбивні. Якщо ви маєте можливість купити таке м’ясо, обов’язково спробуйте.
М’ясо вимити, обсушити, відбити, посипати сіллю та перцем з двох сторін. На тарілці збити яйце, можна трохи посолити і поперчити.
Обваляйте скибочки свинини з двох сторін у яйці, потім обсмажте в панірувальних сухарях на добре нагрітому жирі на середньому вогні з обох боків, доки панірувальні сухарі не стануть коричневими. Подавати можна з відвареною картоплею зі шкварками та смаженою капустою.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...