От у чому секрет! Як швидко розварити горох без використання солі та соди

Горох досить специфічний продукт, тому він користується меншою популярністю порівняно з іншими крупами. Досить шкода, бо з ним виходять смачні як гарніри, так і перші страви. А особливість їх полягає в необхідності, щоб горох розварився, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо ви зібралися готувати горох, тоді вам знадобляться наступні поради. Горох рекомендують попередньо замочувати. Найкраще це робити з вечора, щоб на наступний день поставити його варити. На приготування іноді потрібно 1,5 години, але з замочуванням за 40-50 хвилин цілком можливо зварити крупу в потрібній вам консистенції.

Пришвидшити процес варіння можна, якщо перемолоти горох в порошкоподібний стан. Проте це варто робити в крайньому випадку. Такий спосіб дещо псує смак готового продукту.

Є ще один хороший спосіб. В каструлю з горохом додайте кілька ложок олії або масла. На поверхні утвориться плівка. Саме вона буде виконувати роль кришки. Під нею температура кипіння води збільшиться, отже, горох швидше приготується. Такий метод можна використовувати не тільки для гороху, але я для сочевиці.Горох досить специфічний продукт, тому він користується меншою популярністю порівняно з іншими крупами. Досить шкода, бо з ним виходять смачні як гарніри, так і перші страви. А особливість їх полягає в необхідності, щоб горох розварився.

Подробиці

Якщо ви зібралися готувати горох, тоді вам знадобляться наступні поради. Горох рекомендують попередньо замочувати. Найкраще це робити з вечора, щоб на наступний день поставити його варити. На приготування іноді потрібно 1,5 години, але з замочуванням за 40-50 хвилин цілком можливо зварити крупу в потрібній вам консистенції.

Пришвидшити процес варіння можна, якщо перемолоти горох в порошкоподібний стан. Проте це варто робити в крайньому випадку. Такий спосіб дещо псує смак готового продукту.

Є ще один хороший спосіб. В каструлю з горохом додайте кілька ложок олії або масла. На поверхні утвориться плівка. Саме вона буде виконувати роль кришки. Під нею температура кипіння води збільшиться, отже, горох швидше приготується. Такий метод можна використовувати не тільки для гороху, але я для сочевиці.

Дівчачий тест: Вибери сукню - і дізнайся, яким буде твоє заміжжя! Результат здивує!

субота, 26 липень 2025, 18:05

Шлюб - дуже важлива подія в житті. Варто приймати таке рішення свідомо і розважливо. Пройди наш психотест і дізнайся, якими будуть твої стосунки з майбутнім чоловіком. Відповідь може тебе здивувати. Готова? Обери сукню, яка найбільше тобі подобається. ...

Відмовтеся від перекусів! Ці чаї приборкають голод і врятують талію

субота, 26 липень 2025, 17:30

Перекуси між основними прийомами їжі - одна з найпоширеніших звичок, яка непомітно додає зайві калорії до раціону. Особливо складно втриматися від солодощів або снеків у перерви, коли голод раптово нагадує про себе, передають Патріоти України. На щастя...