
Горох досить специфічний продукт, тому він користується меншою популярністю порівняно з іншими крупами. Досить шкода, бо з ним виходять смачні як гарніри, так і перші страви. А особливість їх полягає в необхідності, щоб горох розварився, передають Патріоти України.
Якщо ви зібралися готувати горох, тоді вам знадобляться наступні поради. Горох рекомендують попередньо замочувати. Найкраще це робити з вечора, щоб на наступний день поставити його варити. На приготування іноді потрібно 1,5 години, але з замочуванням за 40-50 хвилин цілком можливо зварити крупу в потрібній вам консистенції.
Пришвидшити процес варіння можна, якщо перемолоти горох в порошкоподібний стан. Проте це варто робити в крайньому випадку. Такий спосіб дещо псує смак готового продукту.
Є ще один хороший спосіб. В каструлю з горохом додайте кілька ложок олії або масла. На поверхні утвориться плівка. Саме вона буде виконувати роль кришки. Під нею температура кипіння води збільшиться, отже, горох швидше приготується. Такий метод можна використовувати не тільки для гороху, але я для сочевиці.Горох досить специфічний продукт, тому він користується меншою популярністю порівняно з іншими крупами. Досить шкода, бо з ним виходять смачні як гарніри, так і перші страви. А особливість їх полягає в необхідності, щоб горох розварився.
Якщо ви зібралися готувати горох, тоді вам знадобляться наступні поради. Горох рекомендують попередньо замочувати. Найкраще це робити з вечора, щоб на наступний день поставити його варити. На приготування іноді потрібно 1,5 години, але з замочуванням за 40-50 хвилин цілком можливо зварити крупу в потрібній вам консистенції.
Пришвидшити процес варіння можна, якщо перемолоти горох в порошкоподібний стан. Проте це варто робити в крайньому випадку. Такий спосіб дещо псує смак готового продукту.
Є ще один хороший спосіб. В каструлю з горохом додайте кілька ложок олії або масла. На поверхні утвориться плівка. Саме вона буде виконувати роль кришки. Під нею температура кипіння води збільшиться, отже, горох швидше приготується. Такий метод можна використовувати не тільки для гороху, але я для сочевиці.
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...
Ваша страва у сковорідці чи каструлі пригоріла? Замість того щоб терти їх сталевою губкою, використовуйте гущу від ранкової кави. Цей домашній трюк врятує ваш посуд та гарантує, що ви не нашкодите природі, передають Патріоти України з посиланням на. Да...