Буряк - корисний і популярний овоч. Але варіння займає в кращому разі годину, але іноді в рази більше, передають Патріоти України.
Деякі умільці прискорюють процес за допомогою мікрохвильовки або духовки, але є ще один спосіб. Він простіший і не потребує додаткової техніки.
Буряк потрібно відварити не до повної готовності. В ідеалі його слід проварити до стану, трохи більшого, ніж напівготовність. Потім овоч потрібно витягти з гарячої води й відразу занурити в заготовлений посуд із крижаною водою.
Можна, наприклад, набрати воду з-під крана, а потім кинути туди кубики льоду. У воді буряк має полежати приблизно 5-8 хвилин. Так він "дійде" до потрібної кондиції і стане м'яким. І річ навіть не у швидкості приготування, адже такий спосіб дає змогу ліпше зберегти смак буряка та корисні речовини.
Пропонуємо пройти швидкий психологічний тест із загадковим чорнильним плямою. Подивіться на зображення і запам’ятайте свою першу асоціацію. Бачите квіти, кроликів або, можливо, маски? Ваш вибір допоможе заглянути в глибини підсвідомого. Пам’ятайте, це ...
Хоча кожна собака має свій власний тип характеру, є деякі породи, які мають схильність до неслухняності. Якщо у вас ніколи раніше не було собаки, це може стати для вас серйозною проблемою, передають Патріоти України. Спеціаліст з поведінки собак Вілл А...