
Буряк - корисний і популярний овоч. Але варіння займає в кращому разі годину, але іноді в рази більше, передають Патріоти України.
Деякі умільці прискорюють процес за допомогою мікрохвильовки або духовки, але є ще один спосіб. Він простіший і не потребує додаткової техніки.
Буряк потрібно відварити не до повної готовності. В ідеалі його слід проварити до стану, трохи більшого, ніж напівготовність. Потім овоч потрібно витягти з гарячої води й відразу занурити в заготовлений посуд із крижаною водою.
Можна, наприклад, набрати воду з-під крана, а потім кинути туди кубики льоду. У воді буряк має полежати приблизно 5-8 хвилин. Так він "дійде" до потрібної кондиції і стане м'яким. І річ навіть не у швидкості приготування, адже такий спосіб дає змогу ліпше зберегти смак буряка та корисні речовини.
Оптичні ілюзії в ролі тестів на риси особистості - це цікавий спосіб пізнати себе. І хоча повністю покладатись на них не варто, все ж вони здатні дещо розповісти нам про наш внутрішній світ. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Такі зображе...
Осіння апатія, проблеми з концентрацією та постійна втома часто списуються на погоду або стрес. Але медики наголошують: ці симптоми можуть вказувати не на сезонну слабкість, а на дефіцит вітаміну B12 - речовини, без якої організм буквально переходить у...