От у чому секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб не підгоряло борошно

Смажена риба має особливий смак порівняно з запеченою. Для різноманіття дуже хочеться саме такої. Але панірування в борошні буває робить злий жарт. Зі смачної риби вона перетворюється в підгорілу.

Подробиці

Проблема полягає в тому, що важко рівномірно розподілити борошно на поверхні риби. В деяких місцях він виходить досить щільним. В результаті з’являється недолік.

Виправити ситуацію можна зміною техніки панірування. Для цього потрібно зробити наступне. В пакет висипте панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Туди ж покладіть порізану на шматки рибу. Закрийте пакет. А тепер потрусіть ним і різні сторони.

Цей спосіб допомагає рівномірно розподілити панірування. Потім ви просто дістанете рибу з рівним його шаром. Можна переходити до обсмажування. Тепер точно все буде добре.

Що ви побачили першим? Один погляд розкриє ваш тип особистості

субота, 22 листопад 2025, 10:11

Простий тест на основі оптичної ілюзії може підказати, який у вас тип особистості - інтровертний чи екстравертний. Вправа займає всього кілька секунд, але часто відкриває щось нове про наш характер і спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України....

Це може здивувати! Чому у СРСР не продавали великих кавунів

субота, 22 листопад 2025, 9:33

Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...