От у чому секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб не підгоряло борошно

Смажена риба має особливий смак порівняно з запеченою. Для різноманіття дуже хочеться саме такої. Але панірування в борошні буває робить злий жарт. Зі смачної риби вона перетворюється в підгорілу.

Подробиці

Проблема полягає в тому, що важко рівномірно розподілити борошно на поверхні риби. В деяких місцях він виходить досить щільним. В результаті з’являється недолік.

Виправити ситуацію можна зміною техніки панірування. Для цього потрібно зробити наступне. В пакет висипте панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Туди ж покладіть порізану на шматки рибу. Закрийте пакет. А тепер потрусіть ним і різні сторони.

Цей спосіб допомагає рівномірно розподілити панірування. Потім ви просто дістанете рибу з рівним його шаром. Можна переходити до обсмажування. Тепер точно все буде добре.

Одні проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких ніколи не завів би вдома сам

неділя, 19 січень 2025, 13:00

Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...

А ви це знали? На які запитання патрульних водії можуть не відповідати

неділя, 19 січень 2025, 8:50

На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...