От у чому секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб не підгоряло борошно

Смажена риба має особливий смак порівняно з запеченою. Для різноманіття дуже хочеться саме такої. Але панірування в борошні буває робить злий жарт. Зі смачної риби вона перетворюється в підгорілу.

Подробиці

Проблема полягає в тому, що важко рівномірно розподілити борошно на поверхні риби. В деяких місцях він виходить досить щільним. В результаті з’являється недолік.

Виправити ситуацію можна зміною техніки панірування. Для цього потрібно зробити наступне. В пакет висипте панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Туди ж покладіть порізану на шматки рибу. Закрийте пакет. А тепер потрусіть ним і різні сторони.

Цей спосіб допомагає рівномірно розподілити панірування. Потім ви просто дістанете рибу з рівним його шаром. Можна переходити до обсмажування. Тепер точно все буде добре.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...