Картопля, від якої течуть слинки. Смачно та апетитно. А запечена картопля з часником та зеленню — відмінне доповнення до багатьох страв, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Овочі потрібно вимити та висушити паперовими серветками. Шкірку можна не знімати, якщо вона тоненька. Зробіть кілька надрізів до середини коренеплоду. Обгорніть бульби харчовою плівкою, але так, щоб надрізи залишалися відкритими.
Зелень потрібно подрібнити та змішати з олією, часником, сіллю та спеціями. Начинку потрібно рівномірно розподіляти по картоплі. Приділіть увагу прорізам.
Картоплю поставте запікати в духовку при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...