От у чому секрет! Як смачно запекти картоплю, щоб вона була ароматною та апетитною

Картопля, від якої течуть слинки. Смачно та апетитно. А запечена картопля з часником та зеленню — відмінне доповнення до багатьох страв, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • часник — 3 зубчики;
  • олія — 100 мл;
  • чорний мелений перець — 0,5 ч.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • свіжа зелень — 1 пучок.

Як приготувати

Овочі потрібно вимити та висушити паперовими серветками. Шкірку можна не знімати, якщо вона тоненька. Зробіть кілька надрізів до середини коренеплоду. Обгорніть бульби харчовою плівкою, але так, щоб надрізи залишалися відкритими.

Зелень потрібно подрібнити та змішати з олією, часником, сіллю та спеціями. Начинку потрібно рівномірно розподіляти по картоплі. Приділіть увагу прорізам.

Картоплю поставте запікати в духовку при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!

Візьміть на замітку! Названо кольори в інтер'єрі, які дарують енергію молодості

четвер, 27 червень 2024, 18:56

Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...

Це справді працює! Названо спосіб, завдяки якому кухонні рушники стануть білосніжно-білими

четвер, 27 червень 2024, 18:28

Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...