Риба - проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.
Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.
Як виявилось, секрет дуже простий.
Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.
Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.
У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.
Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.
Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.
Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.
Ви коли-небудь замислювались, чому тягне носити саме червоний светр або синю сорочку? Виявляється, улюблений колір одягу може багато розповісти про ваш характер, емоції та навіть спосіб спілкування з людьми, передають Патріоти України. Експерти наголош...
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...