Риба - проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.
Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.
Як виявилось, секрет дуже простий.
Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.
Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.
У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.
Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.
Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.
Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.
Мінеральні відкладення від жорсткої води можуть накопичуватися на стрижні волосся, що призводить до сухості, тьмяності та ламкості, передають Патріоти України. Про це розповіла Іен Салліс, трихологиня з Інституту волосся Фарджо. Це накопичення може зр...
Останніми роками питання впливу алкоголю на наше щастя стало темою обговорення серед психологів та експертів з різних галузей. Але чи дійсно він має таку магічну силу, як багато хто вважає – спробуємо розібратися, передають Патріоти України з посилання...