Риба - проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.
Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.
Як виявилось, секрет дуже простий.
Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.
Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.
У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.
Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.
Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.
Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.
Експерти Американської кардіологічної асоціації опублікували в журналі Circulation матеріал, де розповіли про ключові зміни у житті, які допомагають знижувати артеріальний тиск, передають Патріоти України. Інші дослідники із Школи медицини Університету...
Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти ...