Секрет досвідчених господинь! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа так прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України.

Подробиці

Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яйця опускайте у гарчу воду. Злегка треба підсолити. Після варіння відразу злийте воду та залийте крижаною. Саме такий контрастний душ сприятиме тому, що шкарлупа легко зніметься з яєць.

Ще вмілі господині радять користуватися столовою ложкою під час чищення яєць. Нею просто легко проводять між яйцем і шкарлупою.

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...