От у чому секрет! Як варити стару картоплю, щоб була удвічі смачніша

Для того, щоб картопля шматочками або в майбутньому пюре була смачною, під час варіння додайте один із продуктів зі списку, передають Патріоти України.

  • 2-3 зубчики часнику;
  • 1 лавровий листок + перець чорний горошком
  • 3-5 гілок кропу

Якщо плануєте картоплю перетворити на пюре, то додайте молоко підігріте, а не з холодильника.

Якщо хочете перемастити шматочки, то вершкове масло можна увиразнити смаком паприки або мускатного горіха.

Стара картопля буде смачною, якщо її навіть заправити за принципом молодої: додати свіжий подрібнений часник, зелень та сметану.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...