Для того, щоб картопля шматочками або в майбутньому пюре була смачною, під час варіння додайте один із продуктів зі списку, передають Патріоти України.
Якщо плануєте картоплю перетворити на пюре, то додайте молоко підігріте, а не з холодильника.
Якщо хочете перемастити шматочки, то вершкове масло можна увиразнити смаком паприки або мускатного горіха.
Стара картопля буде смачною, якщо її навіть заправити за принципом молодої: додати свіжий подрібнений часник, зелень та сметану.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...