Смачне та апетитне м’ясо, від якого тече слинка. М’яке та ніжне. Саме таким воно буде, якщо його замаринувати. Досить часто для цього використовують майонез, кефір та оцет. Проте це не єдині продукти, які зроблять кулінарний шедевр, передають Патріоти України.
Якщо є поціновувачі цитрусових смаків в поєднанні з м’ясом, тоді пропонуємо спробувати маринади на основі гранатового, ананасового чи апельсинового соку. Відомий також в цьому плані ківі. Фруктова кислота має швидкий вплив. Лише за 30 хвилин буде ідеальне м’ясо для приготування.
Для гурманів, які люблять гострі смаки, варто звернути увагу на гірчичний маринад. Для більшого ефекту можна ще й суміш перців додати.
Коли мова йде про скоринку на запеченому м’ясі, то найкраще використовувати медовий маринад. Переважно його готують з додаванням соєвого соусу.
Приклад цитрусового маринаду для свинини:
Змішайте всі компоненти разом та натріть свинину. Покладіть в пакет та залиште маринуватися на 8-10 годин.
У березні можна почати сіяти різні культури для отримання великого врожаю влітку і восени. Залежно від кліматичних умов і вашого місця проживання, ось кілька культур, які добре підходять для посіву в березні, передають Патріоти України. Загалом, для кр...
Щоденне споживання яблук може мати багато користі для організму, адже вони є дуже здоровим і поживним фруктом. Ось кілька основних переваг та можливих недоліків, передають Патріоти України. Щоденне споживання яблук має багато переваг для організму: пок...