
Як же смачно, коли курка має таку апетитну золотисту скоринку. За неї можуть початися суперечки за столом. Якщо ви також мрієте про таку курку, тоді розповідаємо основні секрети її приготування, передають Патріоти України.
Для маринування курки потрібно кілька годин. Мова йде не про окремі частини, а про цілу тушку. Якісне та тривале маринування зроблять її м’якою та наповненою смаками.
Метод добре відомий, а результат також гарантований. Потрібно на деко висипати багато солі, а зверху просто викласти курку. Поставте запікатися, а магія станеться сама по собі.
Без них важко уявити ароматну курку. Колір, смак, скоринка — все буде. Найпопулярнішими для приготування курки є куркума та паприка. Готуйте з радістю та любов’ю, щоб ваші страви кожен раз виходили найкращими.
Блискуча підлога може швидко втратити свіжий вигляд через одну поширену помилку: залишки миючого засобу та надлишок води створюють липку плівку, яка притягує пил і бруд. Результат - замість чистоти, підлога швидко стає тьмяною, передають Патріоти Украї...
Оптичні ілюзії вже давно стали трендом, адже всього один погляд на зображення може підказати щось несподіване про характер людини. Подібні тести привертають увагу тим, що не потребують часу чи спеціальних знань, але допомагають замислитися над власними...