От у чому секрет! Як запекти курку, щоб у неї була апетитна скоринка

Як же смачно, коли курка має таку апетитну золотисту скоринку. За неї можуть початися суперечки за столом. Якщо ви також мрієте про таку курку, тоді розповідаємо основні секрети її приготування, передають Патріоти України.

Потрібен маринад

Для маринування курки потрібно кілька годин. Мова йде не про окремі частини, а про цілу тушку. Якісне та тривале маринування зроблять її м’якою та наповненою смаками.

Сіль все зробить

Метод добре відомий, а результат також гарантований. Потрібно на деко висипати багато солі, а зверху просто викласти курку. Поставте запікатися, а магія станеться сама по собі.

Спеції

Без них важко уявити ароматну курку. Колір, смак, скоринка — все буде. Найпопулярнішими для приготування курки є куркума та паприка. Готуйте з радістю та любов’ю, щоб ваші страви кожен раз виходили найкращими.

Господиням на замітку! Що зробити, щоб духовка пропікала страви рівномірно

вівторок, 29 квітень 2025, 19:10

Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...

Дачникам на замітку! Як за допомогою соди отримати гарний урожай огірків

вівторок, 29 квітень 2025, 18:30

Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...