От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допоможуть, передають Патріоти України.

Попрацюйте молоточком

Не всі відбивають курячі грудки, що є великим недоглядом. Насправді цей підготовчий етап допомагає приготувати надзвичайно соковите м’ясо, що буквально тане в роті.

Тому не забувайте використовувати молоточок при приготуванні філе.

Маринад

Можна використовувати будь-який вид маринаду, оскільки з куркою добре поєднуються багато смаків. Маринад дозволить м’ясу стати соковитішим і приємнішим на смак.

Перед самою жаркою варто обробити порційні шматки сумішшю із солі та чорного меленого перцю.

Правильне смаження

Спочатку ми якісно прогріваємо сковорідку з олією, щоб посуд набув оптимальної температури. Декілька хвилин обсмажуємо філе з двох сторін до того моменту, поки не утвориться скоринка.

Потім зменшуємо вогонь та використовуємо кришку. Готувати потрібно лише десять хвилин.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...