Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допоможуть, передають Патріоти України.
Не всі відбивають курячі грудки, що є великим недоглядом. Насправді цей підготовчий етап допомагає приготувати надзвичайно соковите м’ясо, що буквально тане в роті.
Тому не забувайте використовувати молоточок при приготуванні філе.
Можна використовувати будь-який вид маринаду, оскільки з куркою добре поєднуються багато смаків. Маринад дозволить м’ясу стати соковитішим і приємнішим на смак.
Перед самою жаркою варто обробити порційні шматки сумішшю із солі та чорного меленого перцю.
Спочатку ми якісно прогріваємо сковорідку з олією, щоб посуд набув оптимальної температури. Декілька хвилин обсмажуємо філе з двох сторін до того моменту, поки не утвориться скоринка.
Потім зменшуємо вогонь та використовуємо кришку. Готувати потрібно лише десять хвилин.
Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...
Багато хто вважає картоплю ворогом стрункої фігури, але дієтологи переконують у зворотному. Якщо готувати її правильно - вареною чи запеченою, без жиру та важких соусів, - вона може стати ідеальним продуктом у дієті для схуднення, передають Патріоти Ук...