От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допоможуть, передають Патріоти України.

Попрацюйте молоточком

Не всі відбивають курячі грудки, що є великим недоглядом. Насправді цей підготовчий етап допомагає приготувати надзвичайно соковите м’ясо, що буквально тане в роті.

Тому не забувайте використовувати молоточок при приготуванні філе.

Маринад

Можна використовувати будь-який вид маринаду, оскільки з куркою добре поєднуються багато смаків. Маринад дозволить м’ясу стати соковитішим і приємнішим на смак.

Перед самою жаркою варто обробити порційні шматки сумішшю із солі та чорного меленого перцю.

Правильне смаження

Спочатку ми якісно прогріваємо сковорідку з олією, щоб посуд набув оптимальної температури. Декілька хвилин обсмажуємо філе з двох сторін до того моменту, поки не утвориться скоринка.

Потім зменшуємо вогонь та використовуємо кришку. Готувати потрібно лише десять хвилин.

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...

Лише спробуйте! Чим заправити салат замість класичної олії чи майонезу

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:07

Раніше був стереотип, що всі смачні салати мають бути з майонезом. Натомість більш простий та корисний варіант з олією. Але й багато варіантів заправок, які зроблять салат ароматним, смачним. Готується швидко і продукти знайти легко, передають Патріоти...