Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допоможуть, передають Патріоти України.
Не всі відбивають курячі грудки, що є великим недоглядом. Насправді цей підготовчий етап допомагає приготувати надзвичайно соковите м’ясо, що буквально тане в роті.
Тому не забувайте використовувати молоточок при приготуванні філе.
Можна використовувати будь-який вид маринаду, оскільки з куркою добре поєднуються багато смаків. Маринад дозволить м’ясу стати соковитішим і приємнішим на смак.
Перед самою жаркою варто обробити порційні шматки сумішшю із солі та чорного меленого перцю.
Спочатку ми якісно прогріваємо сковорідку з олією, щоб посуд набув оптимальної температури. Декілька хвилин обсмажуємо філе з двох сторін до того моменту, поки не утвориться скоринка.
Потім зменшуємо вогонь та використовуємо кришку. Готувати потрібно лише десять хвилин.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...