От у чому секрет! Як збільшити врожай фруктів, ягід та овочів у два рази

Великий та багатий врожай - це щастя для городників та дачників, які вклали безліч сил та терпіння у вирощування. Якщо ви також хочете збільшити його кількість, тоді потрібно осінню зробити підготовку ґрунту. Читайте про це далі у статті, передають Патріоти України.

Покращуємо якість ґрунту

Догляд за ділянкою потрібно не припиняти після збору врожаю, а продовжити. В цьому випадку ґрунт буде готовий до весняних робіт та зможе максимум віддати новим рослинам.

Для вирощування погано, коли підвищена або занижена кислотність ґрунту, земля надто щільна та з великим вмістом глини. Не забувайте, що після попереднього сезону також знижена кількість поживних речовин. Отже, стоїть задача покращити якість ґрунту та оздоровити його.

Досвідчені дачники рекомендують використати восени гашене вапно. Він допоможе знизити кислотність та суттєво збільшити вміст фосфору, кальцію та магнію. На 1 кв.м. потрібно 200 г. Зверніть увагу, що пропорцію можна вдвічі збільшувати, якщо на ділянці ґрунт сильно кислий.

Як дізнатися кислотність? Один з показників — у вас росте хвощ. Також можна придбати спеціальний пристрій для вимірювання. Отже, всього одна проста дія з внесенням гашеного вапна може суттєво покращити можливості родючості ґрунту на вашій ділянці.

Які номери квартир залучають щастя й багатство - перевірте за списком

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:56

Існує думка, що певні номери квартир і будинків здатні притягувати щастя, кохання й достаток. Розповідаємо, які номери кватир з найпотужнішою енергетикою, вони можуть зробити своїх мешканців казково багатими й неймовірно щасливими. Нумерологи рекоменду...

А ви це знали? Тонкощі варіння курячого філе, щоб воно було м’яким

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:12

Зізнайтесь чесно, наскільки ви любите відварене куряче філе. Воно вам рідко смакує, бо виходить сухим та його важко ковтати? Переважно саме так і відбувається. Для салатних справ це нормально, а от просто так його покласти до гарніру та з’їсти бажання...