Серед усіх видів м'яса курка є найдієтичнішою. Особливо, її філе. Тому для того, щоб продукт мав гарний смак, йому потрібно додати соковитості. Для цього чудово підійде вершковий соус, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого курячого філе у вершковому соусі опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instagram. Протушкувати філе достатньо всього 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
Інгредієнти для вершкового соусу:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо на 2-3 частини.
2. Посипаємо сіллю, копченою паприкою, італійськими травами.
3. Обвалюємо в борошні та смажимо на високому вогні на олії (швидко до золотистої скоринки з усіх боків).
4. Перекладаємо на тарілку.
5. Робимо мінімальний вогонь.
6. В ту саму сковорідку додаємо вершкове масло, вершковий сир, бульйон, вершки, натертий плавлений сир або пармезан, вичавлений часник, сіль і гарно перемішуємо лопаткою.
7. Нарізаємо обсмажене філе на шматочки товщиною приблизно 1 см.
8. Викладаємо філе в соус і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15.
9. Дуже смачно подавати з гороховим пюре та маринованими огірками.
Продажі навушників із шумопоглинанням різко зросли за останні роки, пропонуючи «перевагу» у вигляді блокування всіх небажаних звуків навколо вас, передають Патріоти України. Але минулого тижня експерти попередили, що надмірне використання цих популярни...
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...