Серед усіх видів м'яса курка є найдієтичнішою. Особливо, її філе. Тому для того, щоб продукт мав гарний смак, йому потрібно додати соковитості. Для цього чудово підійде вершковий соус, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого курячого філе у вершковому соусі опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instagram. Протушкувати філе достатньо всього 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
Інгредієнти для вершкового соусу:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо на 2-3 частини.
2. Посипаємо сіллю, копченою паприкою, італійськими травами.
3. Обвалюємо в борошні та смажимо на високому вогні на олії (швидко до золотистої скоринки з усіх боків).
4. Перекладаємо на тарілку.
5. Робимо мінімальний вогонь.
6. В ту саму сковорідку додаємо вершкове масло, вершковий сир, бульйон, вершки, натертий плавлений сир або пармезан, вичавлений часник, сіль і гарно перемішуємо лопаткою.
7. Нарізаємо обсмажене філе на шматочки товщиною приблизно 1 см.
8. Викладаємо філе в соус і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15.
9. Дуже смачно подавати з гороховим пюре та маринованими огірками.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Автомобілі Tesla самі по собі недешеві, тому ремонт транспортного засобу також має високі цінники, особливо, коли йдеться про заміни акумулятора. Скільки коштує батарея електромобіля, повідомили власники Tesla на спеціалізованих форумах, передають Патр...