Серед усіх видів м'яса курка є найдієтичнішою. Особливо, її філе. Тому для того, щоб продукт мав гарний смак, йому потрібно додати соковитості. Для цього чудово підійде вершковий соус, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого курячого філе у вершковому соусі опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instagram. Протушкувати філе достатньо всього 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
Інгредієнти для вершкового соусу:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо на 2-3 частини.
2. Посипаємо сіллю, копченою паприкою, італійськими травами.
3. Обвалюємо в борошні та смажимо на високому вогні на олії (швидко до золотистої скоринки з усіх боків).
4. Перекладаємо на тарілку.
5. Робимо мінімальний вогонь.
6. В ту саму сковорідку додаємо вершкове масло, вершковий сир, бульйон, вершки, натертий плавлений сир або пармезан, вичавлений часник, сіль і гарно перемішуємо лопаткою.
7. Нарізаємо обсмажене філе на шматочки товщиною приблизно 1 см.
8. Викладаємо філе в соус і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15.
9. Дуже смачно подавати з гороховим пюре та маринованими огірками.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...