Серед усіх видів м'яса курка є найдієтичнішою. Особливо, її філе. Тому для того, щоб продукт мав гарний смак, йому потрібно додати соковитості. Для цього чудово підійде вершковий соус, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого курячого філе у вершковому соусі опублікована на кулінарній сторінці tastystories.feed в Instagram. Протушкувати філе достатньо всього 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
Інгредієнти для вершкового соусу:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізаємо на 2-3 частини.
2. Посипаємо сіллю, копченою паприкою, італійськими травами.
3. Обвалюємо в борошні та смажимо на високому вогні на олії (швидко до золотистої скоринки з усіх боків).
4. Перекладаємо на тарілку.
5. Робимо мінімальний вогонь.
6. В ту саму сковорідку додаємо вершкове масло, вершковий сир, бульйон, вершки, натертий плавлений сир або пармезан, вичавлений часник, сіль і гарно перемішуємо лопаткою.
7. Нарізаємо обсмажене філе на шматочки товщиною приблизно 1 см.
8. Викладаємо філе в соус і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 10-15.
9. Дуже смачно подавати з гороховим пюре та маринованими огірками.
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування