Різноманітні салати з крабовими паличками - страва, яка часто є на наших столах. Скільки б рецептів не вигадали досвідчені кулінари, головним інгредієнтом його залишаються, власне, самі крабові палички, передають Патріоти України.
Як правило, ми їх просто розморожуємо, очищаємо, нарізаємо шматочками і додаємо салат. Однак щоб страва стала смачнішою, цікавішою та яскравішою, досвідчені кулінари радять один лайфхак. Про нього разом із Рixelinform і розповімо.
Для початку розморожуємо крабові палички. Далі їх потрібно очистити та нарізати довільними шматочками.
Далі слід на середньому вогні розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Підготовлені палички варто викласти в посудину та обсмажити по 2 хвилини з кожного боку.
Коли вони охолонуть, слід відправити крабові палички до салатника з іншими інгредієнтами. Далі просто потрібно додати заправку та все ретельно перемішати. Після обсмажування крабових паличок улюблений салат або закуска стануть ще смачнішими та апетитнішими.
Надокучливі мухи - типова літня проблема, особливо на кухні. Але як виявилося, вам не потрібні аерозолі чи пастки - лише чайник з окропом і 10 секунд щодня, передають Патріоти України. Навіть якщо ви вчасно виносите сміття й прибираєте навколо фруктів,...
Ринок вживаних авто продовжує зростати, і покупці шукають якісні пропозиції. Щоб ваша машина швидко знайшла нового власника і принесла максимальний дохід, експерти Vertu Motors радять звернути увагу на п’ять ключових моментів, передають Патріоти Україн...