Різноманітні салати з крабовими паличками - страва, яка часто є на наших столах. Скільки б рецептів не вигадали досвідчені кулінари, головним інгредієнтом його залишаються, власне, самі крабові палички, передають Патріоти України.
Як правило, ми їх просто розморожуємо, очищаємо, нарізаємо шматочками і додаємо салат. Однак щоб страва стала смачнішою, цікавішою та яскравішою, досвідчені кулінари радять один лайфхак. Про нього разом із Рixelinform і розповімо.
Для початку розморожуємо крабові палички. Далі їх потрібно очистити та нарізати довільними шматочками.
Далі слід на середньому вогні розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Підготовлені палички варто викласти в посудину та обсмажити по 2 хвилини з кожного боку.
Коли вони охолонуть, слід відправити крабові палички до салатника з іншими інгредієнтами. Далі просто потрібно додати заправку та все ретельно перемішати. Після обсмажування крабових паличок улюблений салат або закуска стануть ще смачнішими та апетитнішими.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...