Різноманітні салати з крабовими паличками - страва, яка часто є на наших столах. Скільки б рецептів не вигадали досвідчені кулінари, головним інгредієнтом його залишаються, власне, самі крабові палички, передають Патріоти України.
Як правило, ми їх просто розморожуємо, очищаємо, нарізаємо шматочками і додаємо салат. Однак щоб страва стала смачнішою, цікавішою та яскравішою, досвідчені кулінари радять один лайфхак. Про нього разом із Рixelinform і розповімо.
Для початку розморожуємо крабові палички. Далі їх потрібно очистити та нарізати довільними шматочками.
Далі слід на середньому вогні розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Підготовлені палички варто викласти в посудину та обсмажити по 2 хвилини з кожного боку.
Коли вони охолонуть, слід відправити крабові палички до салатника з іншими інгредієнтами. Далі просто потрібно додати заправку та все ретельно перемішати. Після обсмажування крабових паличок улюблений салат або закуска стануть ще смачнішими та апетитнішими.
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...
Існує два типи помідорів: детермінантні помідори, які дають плоди лише раз на рік - вони більш м'ясисті та великі, - та індетермінантні помідори, які можуть давати плоди багато разів, передають Патріоти України. Джеймс Пріджоні з The Gardening Channel ...