От у чому секрет! Як зробити, щоб макарони залишилися цілими в супі і не переварились

Дієвим способом зробити суп смачнішим і ситним є додавання вермішелі. Однак іноді макарони розвалюються у супі. Суп з такими макаронами навряд чи хтось захоче куштувати, передають Патріоти України.

Подробиці

Нерідко можна стикатися із цим, при вживанні приготованого супу наступного дня.Уникнути неприємного наслідку нескладно, якщо знати про секрет професійних кулінарів.

У чому полягає рекомендація

У суп варто додати обсмажену вермішель. Кухарі наголошують: макарони потрібно розігрівати не у вареному, а в сирому вигляді. Слід просто висипати тверді макаронні вироби в сковорідку, де вже є невелика кількість рослинної олії.

Вермішель смажиться доти, доки вона не набуде золотистого відтінку. Доведені до потрібного стану макарони додають у суп за кілька хвилин до завершення приготування страви. У цей період вода має кипіти. Після завершення приготування каструля з супом має постояти на вимкненій конфорці 10-30 хвилин.

Інші поради

Також фахівці рекомендують використовувати вермішель з твердих сортів пшениці.Така навряд чи розвариться, особливо якщо господиня не перевищуватиме рекомендований час варіння. Іноді навіть можна трохи не доварити макарони. Головне, щоб суп настоявся.

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...

Ви могли це не знати! Навіщо кактусу колючки та чим загрожує їх втрата

вівторок, 16 грудень 2025, 18:45

Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...