Апетитна смажена картопля - популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний смак, передають Патріоти України.
Почнемо з вибору картоплі. Для смаження рекомендується обирати коренеплоди із старого врожаю. Шеф-кухарі кажуть, що молоду картоплю краще лишати на пюре.
Відомо, що в цьому овочі накопичується велика кількість крохмалю. Він може зіпсувати кінцевий результат, тому спочатку потрібно його позбавитись. Для цього очищені коренеплоди розріжте та промийте, а також лишіть полежати у воді на годину часу.
Відстояну картоплю ще раз промийте у проточній воді та промокніть паперовим рушником. Після цього можна смажити картоплю. Повірте, після такої підготовки вона вийде ідеальною. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...