От у чому секрет! Яка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю

Апетитна смажена картопля - популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний смак, передають Патріоти України.

Що треба зробити

Почнемо з вибору картоплі. Для смаження рекомендується обирати коренеплоди із старого врожаю. Шеф-кухарі кажуть, що молоду картоплю краще лишати на пюре.

Відомо, що в цьому овочі накопичується велика кількість крохмалю. Він може зіпсувати кінцевий результат, тому спочатку потрібно його позбавитись. Для цього очищені коренеплоди розріжте та промийте, а також лишіть полежати у воді на годину часу.

Відстояну картоплю ще раз промийте у проточній воді та промокніть паперовим рушником. Після цього можна смажити картоплю. Повірте, після такої підготовки вона вийде ідеальною. Смачного!

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...