От у чому секрет! Які три інгредієнти додати до кави, щоб вона не гірчила і розкрила свій смак

Якщо вам попалася несмачна кава, то не варто засмучуватися. Прибрати гіркоту чи кислинку напою можна, додавши до нього деякі особливі інгредієнти. Йдеться не про вершки та цукор.Цедра лимона та апельсина, передають Патріоти України.

Можливо, ви здивовані, але апельсин чи лимон можна додавати не лише до чаю. Цитрусові – це чудове доповнення і до кави. Достатньо натерти цедру на дрібній тертці і додати її до турки прямо в каву. У вас вийде ароматний напій з приємним смаком.

Сіль

Сіль іноді додають у каву для того, щоб позбутися зайвої гіркоти та кислинки. Важливо не переборщити, інакше ви зіпсуєте напій. Сіль не повинна інтенсивно відчуватись у каві. Її завдання – нейтралізувати смак гіркої кави. А ще в харчовій солі є іони натрію, які посилюють аромат, тому запах кави з сіллю виходить просто дивовижний.

Мускатний горіх

Всього одна щіпка мускатного горіха здатна зробити каву прянішою і зігріваючою. Додайте трохи молока, якщо смак напою для вас надто інтенсивний. Мускатний горіх, на відміну від цитрусових, додається вже готовий напій. Їм можна посипати зверху каву, так само як корицею або ваніллю

Це може здивувати! Названо найшкідливіші макарони, якими "забиті" українські супермаркети"

п’ятниця, 9 травень 2025, 13:08

Макарони - один з найпопулярніших та доступних продуктів в Україні. Але деякі види цього продукту, яких варто уникати, щоб зберегти фігуру та гарне самопочуття. Який продукт краще не купувати - читайте в матеріалі РБК-Україна (проект Styler).передають ...

Це здивує! Хитрість кухарів, щоб їжа зберігалася в холодильнику втричі довше

п’ятниця, 9 травень 2025, 12:30

Як довше зберігати продукти продукти харчування в холодильнику, щоб потім їх не викидати? Як продовжити життя улюблених страв, передають Патріоти України. Ви, напевно, задавалися питанням, чому ваша їжа не зберігається так довго, як вам би хотілося, на...