
Якщо вам попалася несмачна кава, то не варто засмучуватися. Прибрати гіркоту чи кислинку напою можна, додавши до нього деякі особливі інгредієнти. Йдеться не про вершки та цукор.Цедра лимона та апельсина, передають Патріоти України.
Можливо, ви здивовані, але апельсин чи лимон можна додавати не лише до чаю. Цитрусові – це чудове доповнення і до кави. Достатньо натерти цедру на дрібній тертці і додати її до турки прямо в каву. У вас вийде ароматний напій з приємним смаком.
Сіль іноді додають у каву для того, щоб позбутися зайвої гіркоти та кислинки. Важливо не переборщити, інакше ви зіпсуєте напій. Сіль не повинна інтенсивно відчуватись у каві. Її завдання – нейтралізувати смак гіркої кави. А ще в харчовій солі є іони натрію, які посилюють аромат, тому запах кави з сіллю виходить просто дивовижний.
Всього одна щіпка мускатного горіха здатна зробити каву прянішою і зігріваючою. Додайте трохи молока, якщо смак напою для вас надто інтенсивний. Мускатний горіх, на відміну від цитрусових, додається вже готовий напій. Їм можна посипати зверху каву, так само як корицею або ваніллю
Ваші порції можуть бути збалансованими неправильно - бракує білка, складних вуглеводів, корисних жирів або клітковини. Маленькі порції призводять до швидкого голоду, передають Патріоти України. Вода наповнює шлунок і пригнічує відчуття голоду. Часто ми...
Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...