Якщо вам попалася несмачна кава, то не варто засмучуватися. Прибрати гіркоту чи кислинку напою можна, додавши до нього деякі особливі інгредієнти. Йдеться не про вершки та цукор.Цедра лимона та апельсина, передають Патріоти України.
Можливо, ви здивовані, але апельсин чи лимон можна додавати не лише до чаю. Цитрусові – це чудове доповнення і до кави. Достатньо натерти цедру на дрібній тертці і додати її до турки прямо в каву. У вас вийде ароматний напій з приємним смаком.
Сіль іноді додають у каву для того, щоб позбутися зайвої гіркоти та кислинки. Важливо не переборщити, інакше ви зіпсуєте напій. Сіль не повинна інтенсивно відчуватись у каві. Її завдання – нейтралізувати смак гіркої кави. А ще в харчовій солі є іони натрію, які посилюють аромат, тому запах кави з сіллю виходить просто дивовижний.
Всього одна щіпка мускатного горіха здатна зробити каву прянішою і зігріваючою. Додайте трохи молока, якщо смак напою для вас надто інтенсивний. Мускатний горіх, на відміну від цитрусових, додається вже готовий напій. Їм можна посипати зверху каву, так само як корицею або ваніллю
Усім хочеться, щоб кухонні рушники якомога довше залишалися чистими і свіжими. Але як тільки ви проведете на кухні один вечір за приготуванням їжі, спохватитися не встигнете, як ваш щойно випраний рушник уже знову потребуватиме прання. Адже на кухні йо...
Крим,Чонгар, Снєгирьов Дмитро, російсько-українська війна, Війна, окупанти, Херсонська область, ЗСУ. ЗСУ тримають під вогневим контролем усе лівобережжя Херсонщини: окупанти розуміють, що їхнє південне угруповання затиснуте в кут, та намагаються щосили...