От у чому секрет! Якщо додати в маринад цей інгредієнт, запечене філе буде м’яке та соковите

Досить шукати вдалі рецепти для легкої вечері. Приготуйте куряче філе. Не хвилюйтеся, воно не буде сухим. Зробити його м’яким та соковитим допоможе маринад. Зробіть його на основі кефіру. Саме цей продукт допоможе приготувати найсмачніше куряче філе, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • філе — шт.;
  • кефір — 250 мл;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • спеції для курки — 1 ч.л.;
  • часник;
  • цибуля.

Як приготувати

На філе зробіть надрізи, щоб маринад краще просочив курку. Залийте його кефіром, соєвим соусом, спеціями для курки, додайте сіль, часник (може бути сухий чи свіжий). Нехай постоїть в маринаді протягом години.

В форму для запікання викладіть пергамент. На дно розкладіть порізану цибулю. Викладіть філе та полийте маринадом з тарілки.

Філе треба запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Курка готова. Смачного!

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...