От у чому секрет! Якщо додати в маринад цей інгредієнт, запечене філе буде м’яке та соковите

Досить шукати вдалі рецепти для легкої вечері. Приготуйте куряче філе, передають Патріоти України.

Не хвилюйтеся, воно не буде сухим. Зробити його м’яким та соковитим допоможе маринад. Зробіть його на основі кефіру. Саме цей продукт допоможе приготувати найсмачніше куряче філе.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • філе — шт.;
  • кефір — 250 мл;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • спеції для курки — 1 ч.л.;
  • часник;
  • цибуля.

Як приготувати

На філе зробіть надрізи, щоб маринад краще просочив курку. Залийте його кефіром, соєвим соусом, спеціями для курки, додайте сіль, часник (може бути сухий чи свіжий). Нехай постоїть в маринаді протягом години.

В форму для запікання викладіть пергамент. На дно розкладіть порізану цибулю. Викладіть філе та полийте маринадом з тарілки. Філе треба запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Курка готова. Смачного!

Навіщо досвідчені господині додають крохмаль у котлетний фарш

понеділок, 22 липень 2024, 14:09

Напевно, багато хто і не чув про те, що в котлетний фарш потрібно додавати крохмаль, передають Патріоти України. Здавалося б, цей інгредієнт там абсолютно зайвий. Але це не так. Багато господинь вже давно використовують його для приготування м’ясних б...

А ви це знали? Смажена на сковороді чи у фритюрі - ось яка їжі корисніша для здоров'я

понеділок, 22 липень 2024, 13:56

Смажена їжа є улюбленим елементом багатьох кухонь, але методи досягнення бажаного золотистого вигляду можуть бути різними. Два поширених способи смаження - на сковороді та у фритюрі і варто знати, який корисніший, передають Патріоти України. Смаження н...