От у чому секрет! Якщо додати в маринад цей інгредієнт, запечене філе буде м’яке та соковите

Досить шукати вдалі рецепти для легкої вечері. Приготуйте куряче філе, передають Патріоти України.

Не хвилюйтеся, воно не буде сухим. Зробити його м’яким та соковитим допоможе маринад. Зробіть його на основі кефіру. Саме цей продукт допоможе приготувати найсмачніше куряче філе.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • філе — шт.;
  • кефір — 250 мл;
  • соєвий соус — 50 мл;
  • спеції для курки — 1 ч.л.;
  • часник;
  • цибуля.

Як приготувати

На філе зробіть надрізи, щоб маринад краще просочив курку. Залийте його кефіром, соєвим соусом, спеціями для курки, додайте сіль, часник (може бути сухий чи свіжий). Нехай постоїть в маринаді протягом години.

В форму для запікання викладіть пергамент. На дно розкладіть порізану цибулю. Викладіть філе та полийте маринадом з тарілки. Філе треба запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Курка готова. Смачного!

Господиням на замітку! Які помідори краще обрати для консервації - три основні критерії

субота, 22 червень 2024, 21:28

Консервація продуктів на зиму - це одне з основних занять господинь влітку. Для того, щоб продукти зберігались цілу зиму та не нанесли шкоду організму, слід уважно підходити до їх вибору, передають Патріоти України. Як правильно обирати помідори для ко...

Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

субота, 22 червень 2024, 17:15

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України. По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має ...