От у чому секрет! Який продукт перетворить курячий суп на вишукану страву

Звичайний курячий суп перетвориться на вишукану страву, якщо додати до нього цей інгредієнт. У традиційному бульйоні з курки, крім м’яса, завжди присутні картопля, локшина та цибульно-морквяна засмажка, передають Патріоти України.

Але що буде, якщо замінити ці звичні компоненти, що приїлись? Відповідь проста – ви отримаєте ароматну, ситну та оригінальну страву, смак якої вже не проміняєте ні на що.

Подробиці

Отже, щоб приготувати напрочуд смачну страву, 4 курячі гомілки залийте 2,5 літрами холодної води і відправляйте на вогонь. Після того, як бульйон закипить, продовжуйте варити ще 30 хвилин на маленькій потужності, знімаючи піну.

У цей час половину кореня селери слід очистити та нарізати соломкою. Знадобиться і цибуля: ріпчасту належить нашаткувати, а білу частину цибулі-порею – нарізати кільцями.

Найголовніший компонент цієї страви – волоські горіхи. 50 г горіхів подрібніть будь-яким зручним способом – за допомогою ножа або в ступці.

Через 30-40 хвилин після кипіння бульйону в каструлю можна додавати овочі та горіхи, після чого її вміст повинен варитися ще 15 хвилин.

А поки ви можете зайнятися останніми штрихами – 2 столові ложки кукурудзяного борошна залийте 100 мл холодної води і розмішайте. Після закінчення зазначеного часу додайте крупу, а також дрібно нарізану петрушку та кріп до інших інгредієнтів. Доведіть до кипіння та варіть ще 1 хвилину.

Не забудьте посолити та поперчити блюдо і дайте йому 5-10 хвилин настоятися після вимкнення вогню. Подавайте курячий суп із волоськими горіхами, посипавши зеленню.

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...