Більшість господинь переконані, що знають всі особливості та нюанси приготування борщу. Борщ - національна українська страва, й кожен регіон нашої країни має свої хитрощі та особливості його приготування, передають Патріоти України. Тож є багато різних способів його приготування. Все залежить від смаків та уподобань господинь того чи іншого регіону.
Подробиці
Так, можна значно змінити смак борщу, змінивши порядок додавання до нього інгредієнтів. Спробуйте один трюк, та переконайтесь в цьому. Обов’язковий компонент українського борщу – цибуля. От про неї й мова. Змініть принцип її додавання до страви і ви зміните смак борщу.
Суть трюку
Що спершу кидає в каструлю при готуванні страви переважна більшість господинь? Спершу – капусту, потім картоплю, та засмажку. А спробуйте додати до борщу, який готуєте, спершу цибулину, причому цілу, не смажену. Цибуля повністю розвариться за час поки буде готуватись борщ. Вона розпадеться й стане непомітною. Це якраз те, що сподобається гурманам. Приготований таким способом борщ матиме цікаву яскраву консистенцію, та смак. Вашим рідним неодмінно сподобається.
Нове масштабне дослідження шокує: занадто довгий сон може вкоротити життя. Лише дві години на добу вирішують долю вашого здоров’я - і навіть життя, передають Патріоти України. Понад 2 мільйони людей. 80 досліджень. Один висновок: сон — це не тільки про...
У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...