Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми.
Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може трохи зіпсувати враження від котлет.
Тому варто додати один простий продукт, який є практично на кожній кухні.
Якщо ви мрієте про неймовірну пишноту без додаткових відтінків смаку, то найкращим рішенням стануть звичайні вівсяні пластівці.
Відомо, що вони відмінно збільшуються у розмірі, завдяки чому і самі котлети стають “пухкими” та апетитними.
У вівсяних пластівців є ще одна незаперечна перевага – вони мають нейтральний смак.
Найкраще віддавати перевагу продукту швидкого приготування, який не вимагає попереднього варіння. Або також можна взяти пластівці, які потрібно варити, змоловши їх в кавомолці, не до стану борошна, а так щоб залишалися невеликі крупинки. Такі пластівці заливають молоком з будь-яким показником жирності і вичікують 15 хвилин.
Після них можна сміливо вводити до складу фаршу. До речі, при використанні вівсянки відпадає необхідність курячого яйця.
На 700 г м’яса прийнято брати половину склянки вівсяних пластівців.
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Психологи кажуть, що далеко не завжди люди перебувають саме в тих стосунках, у яких їм хотілося б бути. Зрозуміло, що всі бажають "любові та щастя", але як досягти цього? УНІАН пропонує психологічний тест на характер за картинками, щоб зрозуміти, що ва...