От у чому секрет! Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми.

Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може трохи зіпсувати враження від котлет.

Тому варто додати один простий продукт, який є практично на кожній кухні.

Про який секретний компонент йдеться

Якщо ви мрієте про неймовірну пишноту без додаткових відтінків смаку, то найкращим рішенням стануть звичайні вівсяні пластівці.

Відомо, що вони відмінно збільшуються у розмірі, завдяки чому і самі котлети стають “пухкими” та апетитними.

У вівсяних пластівців є ще одна незаперечна перевага – вони мають нейтральний смак.

Найкраще віддавати перевагу продукту швидкого приготування, який не вимагає попереднього варіння. Або також можна взяти пластівці, які потрібно варити, змоловши їх в кавомолці, не до стану борошна, а так щоб залишалися невеликі крупинки. Такі пластівці заливають молоком з будь-яким показником жирності і вичікують 15 хвилин.

Після них можна сміливо вводити до складу фаршу. До речі, при використанні вівсянки відпадає необхідність курячого яйця.

На 700 г м’яса прийнято брати половину склянки вівсяних пластівців.

Жінкам на замітку! Як часто слід прати бюстгальтер і коли його міняти на новий? Поради експерта

вівторок, 4 листопад 2025, 9:15

Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...

А ви це знали? Як і навіщо досвідчені дачники використовують восени на ділянці мідний купорос

вівторок, 4 листопад 2025, 8:43

Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...