От у чому секрет! Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми.

Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може трохи зіпсувати враження від котлет.

Тому варто додати один простий продукт, який є практично на кожній кухні.

Про який секретний компонент йдеться

Якщо ви мрієте про неймовірну пишноту без додаткових відтінків смаку, то найкращим рішенням стануть звичайні вівсяні пластівці.

Відомо, що вони відмінно збільшуються у розмірі, завдяки чому і самі котлети стають “пухкими” та апетитними.

У вівсяних пластівців є ще одна незаперечна перевага – вони мають нейтральний смак.

Найкраще віддавати перевагу продукту швидкого приготування, який не вимагає попереднього варіння. Або також можна взяти пластівці, які потрібно варити, змоловши їх в кавомолці, не до стану борошна, а так щоб залишалися невеликі крупинки. Такі пластівці заливають молоком з будь-яким показником жирності і вичікують 15 хвилин.

Після них можна сміливо вводити до складу фаршу. До речі, при використанні вівсянки відпадає необхідність курячого яйця.

На 700 г м’яса прийнято брати половину склянки вівсяних пластівців.

Екологічні засоби для миття підлоги: тренд чи необхідність?

п’ятниця, 14 березень 2025, 16:06

Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...