Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України.
Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перекусу викликає сумнів у дієтологів. Ще трапляється що іноді пиріжки всередині залишаються сирими.
І тим не менш смаженими пиріжками можна потішити будь-кого.
Вони однаково гарні як свіжоспечені, так і охололі.
Як же посмажити пиріжки, щоб всередині вони не були сирими.
Як правило, до таких результатів приходять ті, хто намагається прискорити процес.
Адже поспіх ще нікого до добра не доводив, тим більше в області кулінарії.
Як смажити
По-перше, потрібно вибирати сковороду із товстим дном.
По-друге, перед тим як викладати заготовки, потрібно добре розігріти її разом з рослинною олією.
По-третє, смажити пиріжки потрібно на середньому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку.
По-четверте, якщо це біляші, то смажити їх починають з того боку, який заліплювався.
По-п’яте, сковороду не накривають кришкою. Конденсат, що утвориться під кришкою, зіпсує смак готової страви.
Якщо є така необхідність, то накривають пиріжки після того, як вони підрум’яняться.
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...