
Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України.
Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перекусу викликає сумнів у дієтологів. Ще трапляється що іноді пиріжки всередині залишаються сирими.
І тим не менш смаженими пиріжками можна потішити будь-кого.
Вони однаково гарні як свіжоспечені, так і охололі.
Як же посмажити пиріжки, щоб всередині вони не були сирими.
Як правило, до таких результатів приходять ті, хто намагається прискорити процес.
Адже поспіх ще нікого до добра не доводив, тим більше в області кулінарії.
Як смажити
По-перше, потрібно вибирати сковороду із товстим дном.
По-друге, перед тим як викладати заготовки, потрібно добре розігріти її разом з рослинною олією.
По-третє, смажити пиріжки потрібно на середньому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку.
По-четверте, якщо це біляші, то смажити їх починають з того боку, який заліплювався.
По-п’яте, сковороду не накривають кришкою. Конденсат, що утвориться під кришкою, зіпсує смак готової страви.
Якщо є така необхідність, то накривають пиріжки після того, як вони підрум’яняться.
Експерт заявив, що сім'ї щодня користуються потенційно небезпечними пристроями, не розпізнаючи попереджувальних ознак несправностей електромережі. Це може створювати значний ризик пожежі та ураження електричним струмом, передають Патріоти України. Чара...
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...