Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України.
Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перекусу викликає сумнів у дієтологів. Ще трапляється що іноді пиріжки всередині залишаються сирими.
І тим не менш смаженими пиріжками можна потішити будь-кого.
Вони однаково гарні як свіжоспечені, так і охололі.
Як же посмажити пиріжки, щоб всередині вони не були сирими.
Як правило, до таких результатів приходять ті, хто намагається прискорити процес.
Адже поспіх ще нікого до добра не доводив, тим більше в області кулінарії.
Як смажити
По-перше, потрібно вибирати сковороду із товстим дном.
По-друге, перед тим як викладати заготовки, потрібно добре розігріти її разом з рослинною олією.
По-третє, смажити пиріжки потрібно на середньому вогні, по 3-4 хвилини з кожного боку.
По-четверте, якщо це біляші, то смажити їх починають з того боку, який заліплювався.
По-п’яте, сковороду не накривають кришкою. Конденсат, що утвориться під кришкою, зіпсує смак готової страви.
Якщо є така необхідність, то накривають пиріжки після того, як вони підрум’яняться.
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...