Пласкі чи пухкі - які з цих котлет вам подобаються найбільше? Якщо у вас виходять тільки пласкі, але ви хочете пухкі, тоді потрібно дещо змінити в основній рецептурі.
Тільки не думайте, що треба додати більшу частину сала, щоб зробити їх кращими. Є інші продукти, які зроблять фарш ля котлет соковитим та допоможуть йому підійматися при смаженні.
Потрібні такі:
Філе будь-якої риби перемеліть на фарш. Робіть відразу з цибулею та невеликим шматочком сала. Додайте варене покришене яйце та терту картоплину. Ось ці два компоненти зроблять котлети найсмачнішими.
Тепер для повітряності текстури додайте розмочені сухарі. Вимішайте фарш. Сформуйте котлети та обсмажте їх на сковороді з олією. Смачного!
Проблема з клопами не зменшується, а в деяких містах навіть погіршується. Хоча повністю захиститися від цих паразитів складно, звертаючи увагу на деякі предмети інтер’єру, можна знизити ризик зараження. Це стосується і кімнатних рослин, передають Патрі...
Американські бійці спецназу Navy SEALs давно використовують просту дихальну техніку, щоб зберігати спокій і концентрацію у найнебезпечніших ситуаціях. Тепер цей метод активно застосовують і цивільні - як швидкий спосіб зняти стрес, передають Патріоти У...