От у чому секрет! Кулінари розповіли, як зробити рибні котлети пухкими

Пласкі чи пухкі - які з цих котлет вам подобаються найбільше? Якщо у вас виходять тільки пласкі, але ви хочете пухкі, тоді потрібно дещо змінити в основній рецептурі.

Тільки не думайте, що треба додати більшу частину сала, щоб зробити їх кращими. Є інші продукти, які зроблять фарш ля котлет соковитим та допоможуть йому підійматися при смаженні.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • риба — 400 г;
  • цибуля — 0,5 шт.;
  • сало — 50 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • картоплина — 1 шт.;
  • сухарі — 2 шт.

Як приготувати

Філе будь-якої риби перемеліть на фарш. Робіть відразу з цибулею та невеликим шматочком сала. Додайте варене покришене яйце та терту картоплину. Ось ці два компоненти зроблять котлети найсмачнішими.

Тепер для повітряності текстури додайте розмочені сухарі. Вимішайте фарш. Сформуйте котлети та обсмажте їх на сковороді з олією. Смачного!

Не робіть помилок! Ветеринари назвали популярний інгредієнт святкових страв, небезпечний для собак

п’ятниця, 12 грудень 2025, 13:09

Ветеринарні спеціалісти закликають власників собак уважно стежити за святковим меню: поширений інгредієнт, який додають у начинки, соуси та ковбаски, може бути небезпечним для тварин. Про це повідомило видання Express, передають Патріоти України. Йдеть...

Не робіть помилок! Які вітаміни не можна поєднувати

п’ятниця, 12 грудень 2025, 12:45

Багато хто з нас щодня приймає вітаміни або окремі добавки, прагнучи зміцнити своє здоров’я та заповнити дефіцит необхідних поживних речовин, передають Патріоти України. Вітаміни та мінерали — це життєво важливі органічні сполуки, необхідні для нормаль...