Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у статті.
Найперше рис промивають холодною водою та перекладають в ємність з теплою водою на 10-12 хвилин. На наступному етапі переміщають його в каструлю, в яку на 1 кг рису наливають 1 л води. Варять крупу на середньому вогні під кришкою протягом 8 хвилин.
Потім рис потрібно виключити та забрати з гарячої плити. Зверніть увагу на важливий момент. Кришку непотрібно відкривати. Таким чином рис має постояти ще 12 хвилин. За цей час він пропариться та стане потрібної консистенції.
Розсипчастий рис готовий. Можна подавати його до столу. Покладіть на тарілку з порцією зверху шматочок вершкового масла та трохи посоліть. Смачного!
Багато господинь переконані, що холодна вода після варіння - найкращий спосіб зупинити процес приготування яєць і зробити чищення шкаралупи легким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. . Цю пораду повторюють цілі покоління, але насправді вон...
7 жовтня за новим церковним календарем (20 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Сергія і Вакха, преподобного Сергія Послушного Києво-Печерського, у Ближніх печерах. За старим календарним стилем - день пам'яті святої рівноапостольної Фекли Іконійс...