
Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у статті.
Найперше рис промивають холодною водою та перекладають в ємність з теплою водою на 10-12 хвилин. На наступному етапі переміщають його в каструлю, в яку на 1 кг рису наливають 1 л води. Варять крупу на середньому вогні під кришкою протягом 8 хвилин.
Потім рис потрібно виключити та забрати з гарячої плити. Зверніть увагу на важливий момент. Кришку непотрібно відкривати. Таким чином рис має постояти ще 12 хвилин. За цей час він пропариться та стане потрібної консистенції.
Розсипчастий рис готовий. Можна подавати його до столу. Покладіть на тарілку з порцією зверху шматочок вершкового масла та трохи посоліть. Смачного!
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...