От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у статті.

Покроковий процес приготування

Найперше рис промивають холодною водою та перекладають в ємність з теплою водою на 10-12 хвилин. На наступному етапі переміщають його в каструлю, в яку на 1 кг рису наливають 1 л води. Варять крупу на середньому вогні під кришкою протягом 8 хвилин.

Потім рис потрібно виключити та забрати з гарячої плити. Зверніть увагу на важливий момент. Кришку непотрібно відкривати. Таким чином рис має постояти ще 12 хвилин. За цей час він пропариться та стане потрібної консистенції.

Розсипчастий рис готовий. Можна подавати його до столу. Покладіть на тарілку з порцією зверху шматочок вершкового масла та трохи посоліть. Смачного!

Смакота! Найпростіше літнє морозиво з двох інгредієнтів

неділя, 23 червень 2024, 21:12

Морозиво в спекотний літній день - справжнє щастя та радість. Магазинне купити легко, але от складники не викликають довіри. Якщо ви з цим також погоджуєтеся, тоді рецепт з 2 складовими вам сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступ...

Стоматолог пояснив, чи треба видаляти зуби мудрості і в якому випадку це може бути небезпечним

неділя, 23 червень 2024, 17:15

Видалення зубів мудрості - процедура не з приємних, однак необхідна для більшості людей. Стоматологи радять видаляти зуби мудрості, бо вони зазвичай не беруть участі у жуванні, тиснуть на сусідні зуби, травмують ясна та не поміщаються у щелепі, передаю...