От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України.

Ця страва вважається неймовірно корисною.

Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає швидше відновитися у разі хвороби.

Подробиці

Найкориснішим і найсмачнішим вважається бульон, який готують на кістках тварин.

Досвідчені господині в процесі варіння не забувають додати секретний інгредієнт – трохи оцту.

Навіщо додавати оцет

Мало хто знає, що за допомогою яблучного оцту виконується одночасно кілька завдань. У першу чергу бульйон стає прозорішим і візуально красивим.

Таку страву не соромно запропонувати й гостю, а не лише членам сім’ї.

По-друге, бульйон виходить більш смачним та насиченим.

Третя причина полягає в тому, що яблучний оцет допомагає кістковому бульйону стати набагато кориснішим.

Якщо регулярно вживати таку страву, можна істотно поліпшити стан здоров’я.

На стандартну порцію бульйону господині рекомендують додавати трохи більше 30 мл яблучного оцту. Перевагу варто віддати натуральному продукту, приготованому самостійно.

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...