
Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України.
Ця страва вважається неймовірно корисною.
Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає швидше відновитися у разі хвороби.
Найкориснішим і найсмачнішим вважається бульон, який готують на кістках тварин.
Досвідчені господині в процесі варіння не забувають додати секретний інгредієнт – трохи оцту.
Навіщо додавати оцет
Мало хто знає, що за допомогою яблучного оцту виконується одночасно кілька завдань. У першу чергу бульйон стає прозорішим і візуально красивим.
Таку страву не соромно запропонувати й гостю, а не лише членам сім’ї.
По-друге, бульйон виходить більш смачним та насиченим.
Третя причина полягає в тому, що яблучний оцет допомагає кістковому бульйону стати набагато кориснішим.
Якщо регулярно вживати таку страву, можна істотно поліпшити стан здоров’я.
На стандартну порцію бульйону господині рекомендують додавати трохи більше 30 мл яблучного оцту. Перевагу варто віддати натуральному продукту, приготованому самостійно.
Оббивка - один із найвразливіших елементів інтер’єру. Вона вбирає пил, шерсть, запахи, жирні плями й навіть алергени. Але освіжити меблі до стану “майже нових” можна вдома - без дорогих засобів і виклику клінінгових служб, передають Патріоти України. Н...
Православне свято 7 грудня за новим календарем (20 грудня за старим) - день пам'яті святого Амвросія Медіоланського, який був єпископом, праведником і християнським письменником. У народі - Абросимів день. За юліанським календарем - день святої Катерин...