От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України.

Ця страва вважається неймовірно корисною.

Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає швидше відновитися у разі хвороби.

Подробиці

Найкориснішим і найсмачнішим вважається бульон, який готують на кістках тварин.

Досвідчені господині в процесі варіння не забувають додати секретний інгредієнт – трохи оцту.

Навіщо додавати оцет

Мало хто знає, що за допомогою яблучного оцту виконується одночасно кілька завдань. У першу чергу бульйон стає прозорішим і візуально красивим.

Таку страву не соромно запропонувати й гостю, а не лише членам сім’ї.

По-друге, бульйон виходить більш смачним та насиченим.

Третя причина полягає в тому, що яблучний оцет допомагає кістковому бульйону стати набагато кориснішим.

Якщо регулярно вживати таку страву, можна істотно поліпшити стан здоров’я.

На стандартну порцію бульйону господині рекомендують додавати трохи більше 30 мл яблучного оцту. Перевагу варто віддати натуральному продукту, приготованому самостійно.

Варто включити в раціон! Які продукти уповільнюють старіння мозку - результати нового дослідження

субота, 25 травень 2024, 21:30

Вчені з'ясували, які речовини у продуктах харчування здатні уповільнити старіння мозку.Про це пише ScienceAlert. Дослідники з Університету Іллінойсу та Університету Небраски-Лінкольна зіставили результати МРТ-сканування мозку та когнітивних тестів із с...

Як правильно тушкувати м’ясо: ТОП-4 нюанси, про які потрібно пам’ятати

субота, 25 травень 2024, 21:12

Тушене м’ясо - це смачно. До того ж воно набагато корисніше, ніж смажене. Але іноді в процесі приготування допускаються помилки, через які страва виходить не такою чудовою, як того хотілося б. Якщо ви хочете, щоб тушковане м’ясо виходило м’яким і соков...