От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України.

Ця страва вважається неймовірно корисною.

Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає швидше відновитися у разі хвороби.

Подробиці

Найкориснішим і найсмачнішим вважається бульон, який готують на кістках тварин.

Досвідчені господині в процесі варіння не забувають додати секретний інгредієнт – трохи оцту.

Навіщо додавати оцет

Мало хто знає, що за допомогою яблучного оцту виконується одночасно кілька завдань. У першу чергу бульйон стає прозорішим і візуально красивим.

Таку страву не соромно запропонувати й гостю, а не лише членам сім’ї.

По-друге, бульйон виходить більш смачним та насиченим.

Третя причина полягає в тому, що яблучний оцет допомагає кістковому бульйону стати набагато кориснішим.

Якщо регулярно вживати таку страву, можна істотно поліпшити стан здоров’я.

На стандартну порцію бульйону господині рекомендують додавати трохи більше 30 мл яблучного оцту. Перевагу варто віддати натуральному продукту, приготованому самостійно.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...