От у чому секрет! Навіть найжорсткіша печінка стане ніжною, якщо до неї додати один інгредієнт

Приготувати печінку треба вміти. Ніхто не буде радий жувати сухий шматок, який неможливо ковтнути. А от м’яка печінка, яка тане в роті, — це задоволення.

І такою вона буде, якщо знати кулінарний трюк. Поговоримо про один інгредієнт з великим впливом на м’якість печінки.

Подробиці

Кулінарний трюк давно відомий від шеф-кухарів. Весь секрет в цибулі. Наріжте її тонкими кільцями та обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

Готову цибулю покладіть до печінки, а краще її поруч досмажувати. Цибуля пом’якшує печінку. Можна й після цибулі посмажити, але не змивайте сковороду, щоб не зіпсувати цибулевий ефект. Коренеплід виділяє кислоту, який й робить печінку м’якшою.

Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.