
Приготувати печінку треба вміти. Ніхто не буде радий жувати сухий шматок, який неможливо ковтнути. А от м’яка печінка, яка тане в роті, — це задоволення.
І такою вона буде, якщо знати кулінарний трюк. Поговоримо про один інгредієнт з великим впливом на м’якість печінки.
Кулінарний трюк давно відомий від шеф-кухарів. Весь секрет в цибулі. Наріжте її тонкими кільцями та обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Готову цибулю покладіть до печінки, а краще її поруч досмажувати. Цибуля пом’якшує печінку. Можна й після цибулі посмажити, але не змивайте сковороду, щоб не зіпсувати цибулевий ефект. Коренеплід виділяє кислоту, який й робить печінку м’якшою.
Смачного!
Скорочення калорій стає популярним способом схуднення, але далеко не всі розуміють, як воно впливає на організм. Різке обмеження їжі може мати як короткострокові, так і довгострокові наслідки для здоров’я, передають Патріоти України. Від гормональних з...
Конденсат - це не просто краплі води на вікнах. Він може провокувати плісняву, неприємний запах і псувати ремонт. Ключ до боротьби з вологою — правильне провітрювання, контроль вологості та утеплення приміщень, передають Патріоти України. Що робити, що...