Приготувати печінку треба вміти. Ніхто не буде радий жувати сухий шматок, який неможливо ковтнути. А от м’яка печінка, яка тане в роті, — це задоволення.
І такою вона буде, якщо знати кулінарний трюк. Поговоримо про один інгредієнт з великим впливом на м’якість печінки.
Кулінарний трюк давно відомий від шеф-кухарів. Весь секрет в цибулі. Наріжте її тонкими кільцями та обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Готову цибулю покладіть до печінки, а краще її поруч досмажувати. Цибуля пом’якшує печінку. Можна й після цибулі посмажити, але не змивайте сковороду, щоб не зіпсувати цибулевий ефект. Коренеплід виділяє кислоту, який й робить печінку м’якшою.
Смачного!
Щоб отримати великий врожай картоплі, у червні потрібно провести кілька ключових агротехнічних заходів. Цей місяць є критичним для формування бульб, тому правильний догляд дуже важливий, передають Патріоти України.
Ви вважаєте себе майстром прання, а вашу пральну машину — найкращим другом? Можливо, ви помиляєтеся і неправильно перете свої речі. Більшість із нас припускається фатальної помилки, яка не лише не робить одяг чистішим, а навпаки — забруднює його. Про ц...