От у чому секрет! Навіть найжорсткіша печінка стане ніжною, якщо до неї додати один інгредієнт

Приготувати печінку треба вміти. Ніхто не буде радий жувати сухий шматок, який неможливо ковтнути. А от м’яка печінка, яка тане в роті, — це задоволення.

І такою вона буде, якщо знати кулінарний трюк. Поговоримо про один інгредієнт з великим впливом на м’якість печінки.

Подробиці

Кулінарний трюк давно відомий від шеф-кухарів. Весь секрет в цибулі. Наріжте її тонкими кільцями та обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

Готову цибулю покладіть до печінки, а краще її поруч досмажувати. Цибуля пом’якшує печінку. Можна й після цибулі посмажити, але не змивайте сковороду, щоб не зіпсувати цибулевий ефект. Коренеплід виділяє кислоту, який й робить печінку м’якшою.

Смачного!

Народні прикмети на 11 квітня. Зірвана цього дня гілка берези українцями спрадавна вважалася не лише окрасою оселі

п’ятниця, 11 квітень 2025, 7:05

11 квітня за новим стилем вшановують пам'ять священномученика Антипа Асійського, мученика Мартиніана і святого Калініка Черніцького. За старим стилем у сьогодні згадують священномученика Марка, єпископа Арефусійського. У народі свято 11 квітня було від...

Це може здивувати! ТОП-5 продуктів, які погіршують роботу мозку

п’ятниця, 11 квітень 2025, 6:30

Після 70 років люди часто помічають зміни у своїх когнітивних здібностях. Одним зі способів підтримати ясність думок є скорочення споживання певних продуктів, які можуть шкодити функціям мозку, передають Патріоти України. Дієта, багата антиоксидантами,...