Гречану крупу можна перетворити на смачний гарнір, додавши просто трохи спецій. Смак стане оригінальним. Всі навіть будуть питати добавки. Поговоримо про це детальніше в статті.
Для гречки є ряд спецій та приправ, які вам добре відомі, наприклад:
Використовуйте спеції, експериментуйте. Нехай звичайна гречка перетвориться на шедевр та стане найулюбленішою для вас.
4 вересня за новим церковним календарем (17 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Вавили, єпископа Великої Антіохії, і з ним трьох отроків, а також ікони Божої Матері "Неопалима Купина". у народі 4 вересня прозвали Цибулевий день. . За ст...
Боб-метелик - не просто модний тренд, а справжня філософія зачіски. Вона поєднує елегантність класичного боба з легкістю багатошарових "крилець", які обрамляють обличчя й створюють природний об’єм, передають Патріоти України. Цей варіант боба вирізняєт...