От у чому секрет! Один продукт, який зробить м’ясо і рибу набагато смачнішими

Багато людей вважають, що страва з м’яса або риби, яка була приготовлена шеф-кухарем, набагато смачніша за домашню вечерю. Найчастіше це справді так, але причина криється не як продукт або рецепт приготування, хоча вони, без сумніву, впливають на результат, передають Патріоти України.

Подробиці

У більшості випадків справа в тому, що в кафе та ресторанах знають про один секрет, який зовсім змінює смак як м’яса, так і риби.

Найдивовижніше, що для того, щоб провернути подібний трюк, не потрібно мати майстерність, яка властива професійним кулінарам.

Цілком навпаки – впоратися із завданням під силу навіть новачку у кухарській справі.

Отже, найчастіше при запіканні або жарінні доводиться виконувати ряд одноманітних дій – господиня солить і перчить шматок м’яса, маринує рибу і так далі.

Ось тут і настає час для того самого лайфхака – окрім звичних спецій, необхідно додати ще й цукор.

Достатньо однієї чайної ложки цукрового піску, щоб змінити смак страви до невпізнання. Зрозуміло, на краще.

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...

Не пропустіть! Спеціаліст розповів, як зрозуміти, що ваша пральна машина вже потребує очищення

середа, 15 травень 2024, 17:54

Пральна машина стала незамінним помічником у побуті. Проте, як і будь-яка інша техніка, вона потребує правильного догляду, який покращує працездатність та подовжує термін експлуатації. Фахівець з продукції AEG Майкл Форбс розповів виданню Mirror про те...