От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Вознесіння Господнє-2024: Що категорично не можна робити 13 червня та як відзначати одне з найбільших християнських свят

середа, 12 червень 2024, 23:45

Одне з 12-ти головних християнських свят, Вознесіння Господнє, відзначається на 40-й день після Великодня. У 2024 році воно випадає на четвер, 13 червня, передають Патріоти України. Цього дня згадують, як, згідно з Євангелієм, Ісус Христос вознісся на ...

От у чому секрет! Скільки борошна потрібно для підливи, щоб вона вийшла смачною

середа, 12 червень 2024, 18:14

Навіть найапетитнішу страву можна доповнити підливою. У цьому випадку вона вийде ароматнішою і смачнішою. Найчастіше таке доповнення підійде м’ясним та овочевим стравам. А найпростіший рецепт – підлива з води та борошна, оскільки тут може бути будь-яке...