От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Смакота! Рецепт ідеальної піци, яку можуть приготувати навіть новачки на кухні

неділя, 16 червень 2024, 12:12

Якщо ви думаєте, що піца є чимось надзвичайно складним, помиляєтесь. Її можна без проблем приготувати на домашній кухні. Так, аромату печі не відчуєте в італійському стилі, але смачно буде на сто відсотків, передають Патріоти України. Для приготування ...

Візьміить на замітку! Закуски та напої, які корисні для вашого серця

неділя, 16 червень 2024, 11:57

Перекуси можуть мати погану репутацію, але вживання правильних продуктів може привести до здорового серця. Серцево-судинні захворювання є причиною майже третини смертей у світі, і ця думка лякає, передають Патріоти України. Однак ми можемо зменшити риз...