От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Ефект приємно здивує! Що треба їсти, щоб позбутися головного болю

неділя, 30 березень 2025, 12:30

Головний біль може бути викликаний різними факторами, і правильне харчування може допомогти зменшити або уникнути його. Ось кілька продуктів, які можуть полегшити головний біль, передають Патріоти України. Не забувайте, що важливо звертати увагу на три...

Це ідеально працює! Чим найкраще відмити жир на кухні

неділя, 30 березень 2025, 9:57

Видалити жир на кухні можна різними способами, в залежності від того, де він накопичився (плита, кухонні поверхні, витяжка, тощо). Ось кілька ефективних варіантів, передають Патріоти України. . Не забудьте після використання будь-яких засобів для чище...