От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Власникам на замітку! Названо породи собак, які найбільше схильні до депресії взимку

четвер, 4 грудень 2025, 12:15

З наближенням кінця року, коли сонце сідає все раніше з кожним днем, багато людей страждають і намагаються звикнути до похмуріших днів. Але це явище стосується не лише людей - домашні тварини також схильні до сезонної депресії, навіть якщо не в клінічн...

ТОП-10 правил успішних побачень, які змінять ваш підхід до знайомств

четвер, 4 грудень 2025, 11:12

Побачення можуть бути захопливими, але часто пов’язані з невизначеністю та стресом. Професор психології Гері Левандовський об’єднав думки десяти провідних експертів зі стосунків, щоб виділити ключові поради для тих, хто хоче ефективно будувати знайомст...