От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

ТОП-14 фраз, які знищують стосунки: Психологи назвали "словесні міни"

п’ятниця, 19 вересень 2025, 7:50

Іноді суперечка починається буквально на рівному місці - через кілька слів, які звучать як "словесні міни". Вони миттєво переводять розмову в русло взаємних образ і роблять конструктивний діалог майже неможливим. Психологи пояснюють: за такими фразами ...

Як правильно мити волосся для об’єму? Простий трюк, який змінює все!

п’ятниця, 19 вересень 2025, 7:15

Здається, що спосіб миття волосся не має значення - головне добре промити й змити шампунь. Але, як пояснює трихолог Ольга Понятовська, поза під час миття та порядок нанесення засобів догляду можуть істотно впливати на здоров’я та об’єм волосся, передаю...