От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

Коли справа стосується випічки, багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти.

Подробиці

Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.

Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.

Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.

Психологічний тест: Перше, що ви побачите на малюнку, розкриє ваш справжній характер

неділя, 7 грудень 2025, 18:45

Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...

Хочете, щоб телефон не розряджався на морозі? Ось що не можна робити

неділя, 7 грудень 2025, 17:45

З настанням холодів багато власників смартфонів помічають, що акумулятори швидко втрачають заряд. Літій-іонні батареї не люблять низьких температур — вони втрачають ємність і розряджаються значно швидше, особливо при тривалому перебуванні на морозі. Що...