От у чому секрет! Що додати до тіста, щоб випічка залишалась м’якою навіть наступного дня

Будь-яка господиня знає, що випічка має відрізнятися такою властивістю, як м’якість, передають Патріоти України.

Домочадцям навряд чи сподобається вживати надто тверді та жорсткі булочки. Для забезпечення борошняному виробу достатньої пишності та легкості необхідно правильно приготувати тісто. Іноді врятувати ситуацію може один інгредієнт.

Рятівний компонент

Досвідчені кулінари давно помітили, що пишнота випічці забезпечує такий інгредієнт, як картопляний крохмаль.

Якщо додати в тісто цей компонент, то консистенція борошняної основи буде ідеальною.

Щоправда, використовувати інгредієнт у чистому вигляді не можна. Крохмаль має бути не сипким, а розбавленим водою. При дотриманні рекомендації страва, приготовлена з такого тіста, вийде неймовірно повітряною.

Пишними вийдуть і пироги, і булочки, і багато інших борошняних виробів. Картопляний крохмаль дозволяє зберегти ефект на досить тривалий термін.

Випічка залишатиметься повітряною і відразу після приготування, і за кілька годин, і навіть наступного дня.

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...