Будь-яка господиня знає, що випічка має відрізнятися такою властивістю, як м’якість, передають Патріоти України.
Домочадцям навряд чи сподобається вживати надто тверді та жорсткі булочки. Для забезпечення борошняному виробу достатньої пишності та легкості необхідно правильно приготувати тісто. Іноді врятувати ситуацію може один інгредієнт.
Досвідчені кулінари давно помітили, що пишнота випічці забезпечує такий інгредієнт, як картопляний крохмаль.
Якщо додати в тісто цей компонент, то консистенція борошняної основи буде ідеальною.
Щоправда, використовувати інгредієнт у чистому вигляді не можна. Крохмаль має бути не сипким, а розбавленим водою. При дотриманні рекомендації страва, приготовлена з такого тіста, вийде неймовірно повітряною.
Пишними вийдуть і пироги, і булочки, і багато інших борошняних виробів. Картопляний крохмаль дозволяє зберегти ефект на досить тривалий термін.
Випічка залишатиметься повітряною і відразу після приготування, і за кілька годин, і навіть наступного дня.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...