От у чому секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масла, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо у вас фарш зі свинини, то для соковитості додайте білий хліб, замочений у молоці, а не у воді.

Для того, щоб котлети були ніжні, обов’язково варто додати овочевий інгредієнт. Традиційно це цибуля, але якщо вона вам чи діткам не смакує, то підійде капуста. Її треба подрібнити блендером.

Котлети можна не тільки смажити на сковороді, а й запікати у духовці або готувати на пару. Два останні варіанти більш корисні, тому віддавайте перевагу їм.

Наслідки можуть жахнути! Наскільки небезпечно їсти ультраоброблені продукти

понеділок, 1 липень 2024, 11:47

Не існує однозначної думки що до споживання ультраоброблених продуктів. Фахівці поділились на два полярні табори та думки кожного мають рацію, передають Патріоти України. Daily Mail надав своїм читачам підґрунтя для роздумів що до ультраоброблених прод...

От у чому секрет! Як варити стару картоплю, щоб була удвічі смачніша

понеділок, 1 липень 2024, 11:12

Для того, щоб картопля шматочками або в майбутньому пюре була смачною, під час варіння додайте один із продуктів зі списку, передають Патріоти України. Якщо плануєте картоплю перетворити на пюре, то додайте молоко підігріте, а не з холодильника. Якщо х...