От у чому секрет! Що додати у фарш для пельменів, щоб начинка була соковита

Ваші пельмені будуть удвічі смачніші і точно соковиті, якщо додати у м’ясний фарш один інгредієнт. І це не дрібно порізана цибуля. Спробуйте один раз і більше по-іншому не захочете готувати, передають Патріоти України.

Подробиці

У фарш потрібно додати терте морожене масло. Саме воно дасть готовій страві ніжний присмак вершковий та соковитість, навіть якщо у вас пісне м’ясо, зокрема філе курятини, кролик чи яловичина.

Не підійде цей спосіб лише тоді, якщо у вас жирний фарш зі свинини, оскільки вистачає свого сальця, як правило.

Пельмені люблять свіже м’ясо, соковиту цибулю, помірну кількість спецій або ж класично сіль-перець.

А ви це знали? Навіщо в СРСР на емальованому посуді робили чорний обідок

середа, 19 листопад 2025, 12:40

Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...

Чи треба прогрівати авто взимку? Секрети, які економлять паливо та двигун

середа, 19 листопад 2025, 12:15

Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...