
Ваші пельмені будуть удвічі смачніші і точно соковиті, якщо додати у м’ясний фарш один інгредієнт. І це не дрібно порізана цибуля. Спробуйте один раз і більше по-іншому не захочете готувати, передають Патріоти України.
У фарш потрібно додати терте морожене масло. Саме воно дасть готовій страві ніжний присмак вершковий та соковитість, навіть якщо у вас пісне м’ясо, зокрема філе курятини, кролик чи яловичина.
Не підійде цей спосіб лише тоді, якщо у вас жирний фарш зі свинини, оскільки вистачає свого сальця, як правило.
Пельмені люблять свіже м’ясо, соковиту цибулю, помірну кількість спецій або ж класично сіль-перець.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...