Ваші пельмені будуть удвічі смачніші і точно соковиті, якщо додати у м’ясний фарш один інгредієнт. І це не дрібно порізана цибуля. Спробуйте один раз і більше по-іншому не захочете готувати, передають Патріоти України.
У фарш потрібно додати терте морожене масло. Саме воно дасть готовій страві ніжний присмак вершковий та соковитість, навіть якщо у вас пісне м’ясо, зокрема філе курятини, кролик чи яловичина.
Не підійде цей спосіб лише тоді, якщо у вас жирний фарш зі свинини, оскільки вистачає свого сальця, як правило.
Пельмені люблять свіже м’ясо, соковиту цибулю, помірну кількість спецій або ж класично сіль-перець.
Кава — це не просто напій. Це стиль життя, ритуал, спосіб виразити душу — а іноді й чудове алібі, щоб втекти з нудної зустрічі. Улюблений вид кави може розповісти про тебе більше, ніж ти думаєш. Заваймо каву, передають Патріоти України. Твій вибір — ч...
З часом яскраві кольори одягу неминуче тьмяніють під впливом прання, ультрафіолету та щоденного зношування. Збереження насиченості кольору потребує системного підходу до догляду, що включає правильне прання, сушіння та зберігання речей, передають Патрі...