Ваші пельмені будуть удвічі смачніші і точно соковиті, якщо додати у м’ясний фарш один інгредієнт. І це не дрібно порізана цибуля. Спробуйте один раз і більше по-іншому не захочете готувати, передають Патріоти України.
У фарш потрібно додати терте морожене масло. Саме воно дасть готовій страві ніжний присмак вершковий та соковитість, навіть якщо у вас пісне м’ясо, зокрема філе курятини, кролик чи яловичина.
Не підійде цей спосіб лише тоді, якщо у вас жирний фарш зі свинини, оскільки вистачає свого сальця, як правило.
Пельмені люблять свіже м’ясо, соковиту цибулю, помірну кількість спецій або ж класично сіль-перець.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...