Деруни, або драники, картопляники, для багатьох є улюбленими оладками з картоплі. Рецептів багато, але досвідчені господині знають, що у страву треба якнайменше додати, щоб зберегти ніжний картопляний аромат, золоту скоринку, передають Патріоти України.
Для оладок із картоплі достатньо взяти: власне картоплю, цибулю, сіль. Саме трьох інгредієнтів для класичного тіста достатньо. Не додавайте борошно, це зробить тісто забитим, в’язким, смак картоплі буде менш виражений.
Часто господині додають яйця, але в цьому також нема потреби. Картопля добре тримає форму, якщо після тертя ви злиєте зайву вологу.
Сметана в тісті дасть більшу вологу, драники можуть прилипати до сковорідки. Тому краще без неї. Іноді треба думати не про те, що ще додати, а який мінімальний набір продуктів взяти для ідеальної страви.
Психологічні тести давно стали популярним способом відволіктися від рутини, а також більше дізнатися про себе. Особливу увагу користувачів завжди привертають оптичні ілюзії, адже перше враження в них має вирішальне значення, передають Патріоти України....
Кожен, хто бодай раз приймав ліки, знає це відчуття: гіркий сироп, неприємний присмак таблетки чи капсули, які хочеться запити літром води. Здавалося б, засіб, покликаний лікувати, мав би бути нейтральним або навіть приємним на смак. Натомість більшіст...