От у чому секрет! Що додати в омлет, щоб він був пишним - треба лише один інгредієнт

Сніданок є основним прийомом їжі, який обов'язково має бути ситним, корисним та смачним. Ідеальними продуктами для приготування страв для сніданку є яйця, сир, овочі, крупи, корисні сендвічі. Однією з таких страв є смачний омлет, який готується не більше 5 хвилин, передають Патріоти України.

Кулінарка Ганна поділилася в Instagram-story секретом пишного омлету, який завжди вийде дуже смачним та високим. Щоб омлет був повітряним та пишним, потрібно додати в яєчну суміш сметану та готувати страву під кришкою.

Інгредієнти для омлету:

  • яйця – 2-3 шт.
  • сметана – 1-2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • вершкове масло – 10 г

Спосіб приготування:

1. Збийте яйця із сіллю, додайте сметану, перемішайте.

2. Розігрійте сковороду, розтопіть масло, вилийте яєчну суміш, накрийте кришкою і готуйте близько 1-2 хвилин.

3. Подавайте готовий омлет гарячим, зі свіжими овочами та зеленню.

Хіти тижня. Народні прикмети на 22 листопада: Цього дня не варто дарувати квіти, випивати та позичати сусідкам сьогодні не варто позичати сіль і цукор, тим більше - гроші

п’ятниця, 22 листопад 2024, 7:05

Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...

Дещо в списку може здивувати! Названо продукти, які завдають довгострокової шкоди печінці

п’ятниця, 22 листопад 2024, 6:50

Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...