От у чому секрет! Що додати в сметану, щоб миттєво перетворити її на майонез

Майонез - смачний, але не найкорисніший соус. Багато консервантів та інших добавок позбавляють страву багатьох благотворних властивостей, передають Патріоти України.

Подробиці

Крім того, деякі гурмани скаржаться на “ненатуральний” смак майонезу. Всі вищезгадані причини змушують кулінарів шукати альтернативу популярному соусу.

І вона існує. Ідеальну заміну майонезу можна приготувати на основі сметани: вийде набагато смачніше та корисніше.

Які інгредієнти додати до сметани

Для перетворення кисломолочного продукту на альтернативний варіант майонезу знадобляться два інгредієнти: варене яйце і гірчиця.

Щодо першого компонента, то білок не потрібен: взяти потрібно лише жовток, після чого ретельно подрібнити його.

Бажано, щоб жовтий інгредієнт був твердим: з нього має вийти порошок, а не «водичка». Таким чином, витягувати жовток варто тільки з яйця, яке було попередньо зварене круто.

А ось гірчицю треба використовувати не в сухому, а в пастоподібному вигляді. Досить 1 ч. л. цього компонента на тарілку сметани.

Ретельне перемішування всіх інгредієнтів призведе до появи соусу, який, на відміну від майонезу, є більш натуральним та ніжним.

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...

Дачникам на замітку! Місячний посівний календар на травень 2024 року

понеділок, 20 травень 2024, 9:59

Дізнайтеся сприятливі для цього дні в місячному посівному календарі на травень 2024 року. Він допоможе максимально ефективно використовувати час у городі і саду. Завдяки місячному посівному календарю ви отримаєте корисну інформацію про найкращі дні, в ...