От у чому секрет! Що додати в сирники: борошно чи манку, щоб вони були пишними та ніжними

Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України.

Подробиці

Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування сирників. Вважається, що вона покращує смак страви.

Манку рекомендується додавати в тісто для сирників у тому випадку, якщо кисломолочний сир виявився надмірно вологим.

Звичайно, його можна віджати або додати борошно, але в такому разі є ризик перетворити сирники на сухі коржики.

Якщо ви зібралися готувати сирники з додаванням манки, не забудьте дати тісту постояти 10-15 хвилин, щоб крупа добре набрякла.

У такому випадку борошно потрібне для панірування. Найкраще для цього використовувати пшеничне або вівсяне борошно. Житнє для цих цілей не підходить.

Крім того, важливо пам’ятати, що ніщо не врятує сирники від невдачі, якщо в тісто додати багато цукру.

Такі сирники просто розвалюються на сковороді або, у кращому разі, у тарілці.

Фахівці рекомендують обмежити кількість цукру та подавати готову страву разом із варенням, джемом або медом.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо щодня пити газовані напої

четвер, 4 липень 2024, 7:53

Неодноразово було сказано, що щоденне вживання газованих напоїв, навіть дієтичних, може суттєво нашкодити вашому здоров'ю. Однак, попри застереження більшість людей продовжує практично щоденно вживати такі напої, навіть не здогадуючись про можливі насл...

Господиням на замітку! Хитрий трюк, щоб томатна паста не цвіла в холодильнику

четвер, 4 липень 2024, 7:12

Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України. Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводитьс...