От у чому секрет! Що додати в сирники: борошно чи манку, щоб вони були пишними та ніжними

Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України.

Подробиці

Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування сирників. Вважається, що вона покращує смак страви.

Манку рекомендується додавати в тісто для сирників у тому випадку, якщо кисломолочний сир виявився надмірно вологим.

Звичайно, його можна віджати або додати борошно, але в такому разі є ризик перетворити сирники на сухі коржики.

Якщо ви зібралися готувати сирники з додаванням манки, не забудьте дати тісту постояти 10-15 хвилин, щоб крупа добре набрякла.

У такому випадку борошно потрібне для панірування. Найкраще для цього використовувати пшеничне або вівсяне борошно. Житнє для цих цілей не підходить.

Крім того, важливо пам’ятати, що ніщо не врятує сирники від невдачі, якщо в тісто додати багато цукру.

Такі сирники просто розвалюються на сковороді або, у кращому разі, у тарілці.

Фахівці рекомендують обмежити кількість цукру та подавати готову страву разом із варенням, джемом або медом.

Вас постійно кусають комарі, а інших оминають? Ось кого ці комахи обирають найчастіше

субота, 2 серпень 2025, 8:44

Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти Укра...

Психологічний тест: Оберіть валізу - і дізнайтеся, які пригоди чекають на вас цього року

субота, 2 серпень 2025, 8:14

Уявіть, що ви поспішаєте в аеропорт. Часу обмаль, і потрібно швидко зібрати речі. Перед вами - кілька валіз, передають Патріоти України. Яку з них ви інтуїтивно оберете для подорожі? Не розмірковуйте занадто довго — просто довіртесь своєму внутрішньому...