Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України.
Іноді картопля не відрізняється яскравим смаком і складається таке відчуття, що вареному овочу чогось не вистачає. На щастя, існує простий спосіб зробити це блюдо набагато ароматнішим. Для цього необхідно кинути в киплячу воду один інгредієнт.
Професійні кулінари намагаються не готувати картоплю без додаткових інгредієнтів.
Бажано, щоб разом із картоплею у каструлі виявився овоч, що є джерелом яскравого смаку.
Це може бути часник чи цибуля. У першому випадку достатньо буде кількох зубчиків. У другому випадку цибулину потрібно відправити у воду очищеною, але цільною.
Відмінним варіантом є і кріп. Зелень надасть страві аромату, що запам’ятовується.
Варто зазначити, що додавати інгредієнти до картоплі потрібно лише після того, як вода в каструлі почала вирувати.
У цьому випадку додатковий компонент швидко “поділиться” з основною стравою своїм яскравим смаком.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...