Багато кулінарів дратує тривалість приготування картоплі. На варіння овоча йде досить багато часу: чекати потрібно близько півгодини, передають Патріоти України.
Адже хочеться, щоб пасльоновий дійшов до готовності якомога раніше. Бажано, щоб приготування цього не найскладнішого гарніру не було тривалим. Існує кілька хитрощів, що дозволяють прискорити варіння картоплі.
Так, овоч можна просто нарізати кубиками та насипати у такому вигляді в каструлю.
Однак цей лайфхак актуальний тільки в тому випадку, якщо картопля використовуватиметься як інгредієнт для салату.
А що робити, якщо метою є приготування саме цільного гарніру. У цьому випадку на допомогу прийде додатковий інгредієнт.
Як тільки вода, в якій вариться картопля, закипіла, покладіть у неї шматочок вершкового масла або маргарину.
За рахунок будь-якого з цих продуктів на поверхні овочів, що термічно обробляється, з’явиться «плівка», завдяки якій варіння картоплі і прискориться.
Варто відзначити, що перевагою масляного компонента є не тільки швидке приготування, але й покращення смаку гарніру.
Якщо кулінар варить стару картоплю, маргарин можна замінити столовим оцтом. “Спрацює” і цей лайфхак. Головне – не переборщити з кислим компонентом: половини чайної ложки має бути достатньо.
Ранкова чашка кави — не лише приємний ритуал пробудження, а й потужний союзник для здоров’я вашого кишківника. Про результати нового дослідження пише видання The telegraph, передають Патріоти України. Експерти кажуть, що регулярне споживання кави позит...
Багато хто прагне скинути зайві кілограми, починаючи день з правильного сніданку. Однак всього одна поширена ранкова помилка може звести нанівець усі зусилля, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Зокрема, більшість людей прокидаються і одраз...