От у чому секрет! Що покласти в молоко, щоб швидше його скип’ятити

Молоко - дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України.

Подробиці

Проте молоко доходить до кипіння досить довго. У подібній ситуації молодим господаркам знадобиться спосіб, який прискорить процес. Представниці старшого покоління знають, який додати інгредієнт, щоб і заощадити час, і зберегти користь молока.

Секретний інгредієнт

Додайте в молоко трохи цукрового піску. Невеликий обсяг солодкого продукту не сильно змінить смаку напою, проте дозволить йому значно швидше дійти до кипіння.

Знімати сотейник з плити можна буде через кілька хвилин після того, як ви включили конфорку.

За рахунок незначної тривалості термічної обробки в молоці збережуться всі корисні речовини та мікроелементи. При цьому напій все одно буде гарячим.

Якщо господиня боїться, що молоко, що швидко закипіло, втече, верхню внутрішню частину посуду можна покрити маслом.

Шкарпетки стануть білосніжними без відбілювачів - лайфхак, який працює!

понеділок, 7 липень 2025, 6:12

Білі шкарпетки знову сяють після одного прання - і все завдяки одному простому інгредієнту, який точно є у вас вдома. Експерти пояснили, чому саме він краще за хімію, не шкодить тканині й легко справляється з плямами поту та жовтизною, передають Патріо...

П’ять жорстких істин про шлюб. Чим раніше ви їх дізнаєтесь - тим краще

понеділок, 7 липень 2025, 5:40

Шлюб - це складна подорож із злетами і падіннями, які неможливо передбачити. Часто ми шкодуємо, що не знали певних істин раніше. Ось п’ять важливих уроків, які варто засвоїти ще до шлюбу, щоб уникнути розчарувань і зберегти стосунки, передають Патріоти...