Молоко - дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України.
Проте молоко доходить до кипіння досить довго. У подібній ситуації молодим господаркам знадобиться спосіб, який прискорить процес. Представниці старшого покоління знають, який додати інгредієнт, щоб і заощадити час, і зберегти користь молока.
Додайте в молоко трохи цукрового піску. Невеликий обсяг солодкого продукту не сильно змінить смаку напою, проте дозволить йому значно швидше дійти до кипіння.
Знімати сотейник з плити можна буде через кілька хвилин після того, як ви включили конфорку.
За рахунок незначної тривалості термічної обробки в молоці збережуться всі корисні речовини та мікроелементи. При цьому напій все одно буде гарячим.
Якщо господиня боїться, що молоко, що швидко закипіло, втече, верхню внутрішню частину посуду можна покрити маслом.
Усі рослини — і городні, і садові — краще розвиваються, коли поряд із ними ростуть “дружні” культури. Це стосується й плодових дерев: вони теж мають своїх ідеальних та небажаних сусідів. Досвідчені садівники застерігають — є рослини, які не можна висад...
Останніх же, зі свого боку, можна умовно розділити на тих, хто їздить винятково за правилами дорожнього руху, і тих, хто літає так, ніби у нього не автомобіль, а як мінімум легкомоторний літак. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які л...