
Не всі господині люблять готувати курячі котлети, бо вони можуть вийти сухими. Однак куряче м’ясо відноситься до дієтичних продуктів, а значить, і котлети теж можна вважати більш корисними, ніж зі свинини та яловичини, передають Патріоти України.
Щоб котлети не були сухими, необхідно знати деякі кулінарні секрети.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Філе нарізаємо і разом із часником пропускаємо через м’ясорубку.
У готовий фарш додаємо сметану, яйця, сіль та спеції.
На цьому етапі можна додати подрібнену зелень і ретельно перемішати фарш.
Потім вносимо крохмаль, перемішуємо і прибираємо в холодильник на 1-2 години.
Після того, як настоїться фарш, формуємо та паніруємо котлети в манці і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
Саме завдяки сметані котлети вийдуть соковитими, з тонким вершковим присмаком.
Смачного!
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...