От у чому секрет! Що потрібно додати в курячий фарш, щоб котлети вийшли смачними

Не всі господині люблять готувати курячі котлети, бо вони можуть вийти сухими. Однак куряче м’ясо відноситься до дієтичних продуктів, а значить, і котлети теж можна вважати більш корисними, ніж зі свинини та яловичини, передають Патріоти України.

Щоб котлети не були сухими, необхідно знати деякі кулінарні секрети.

Подробиці

Для приготування потрібно:

  • 0,5 кг курячого філе;
  • 2 яйця;
  • 3 ст. л. крохмалю (кукурудзяного);
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 цибулина;
  • манка (для паніровки);
  • часник, сіль, перець та зелень за смаком.

Як готувати

Філе нарізаємо і разом із часником пропускаємо через м’ясорубку.

У готовий фарш додаємо сметану, яйця, сіль та спеції.

На цьому етапі можна додати подрібнену зелень і ретельно перемішати фарш.

Потім вносимо крохмаль, перемішуємо і прибираємо в холодильник на 1-2 години.

Після того, як настоїться фарш, формуємо та паніруємо котлети в манці і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.

Саме завдяки сметані котлети вийдуть соковитими, з тонким вершковим присмаком.

Смачного!

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...