Не всі господині люблять готувати курячі котлети, бо вони можуть вийти сухими. Однак куряче м’ясо відноситься до дієтичних продуктів, а значить, і котлети теж можна вважати більш корисними, ніж зі свинини та яловичини, передають Патріоти України.
Щоб котлети не були сухими, необхідно знати деякі кулінарні секрети.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Філе нарізаємо і разом із часником пропускаємо через м’ясорубку.
У готовий фарш додаємо сметану, яйця, сіль та спеції.
На цьому етапі можна додати подрібнену зелень і ретельно перемішати фарш.
Потім вносимо крохмаль, перемішуємо і прибираємо в холодильник на 1-2 години.
Після того, як настоїться фарш, формуємо та паніруємо котлети в манці і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією.
Саме завдяки сметані котлети вийдуть соковитими, з тонким вершковим присмаком.
Смачного!
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...