От у чому секрет! Що робити, щоб рослинна олія не бризкала під час смаження на сковороді

Процес готування може зіпсувати ситуація з олією, яка розлітається в різні боки, деякі гарячі краплі потрапляють на руки, обличчя та інші ділянки. Щоб цього не було, потрібно скористатися однією простою хитрістю, передають Патріоти України.

Подробиці

Перед тим як налити на сковороду олію, потрібно прожарити 1-2 ч. л. солі. Кристалики продукту вберуть зайву вологу і смажити картоплю чи м’ясо стане легше та безпечніше.

Можна обійтися без прожарювання солі. Для цього потрібен столовий оцет і шматочок ганчірки або ватяний диск.

Змочують тканину і протирають внутрішню поверхню сковороди, щоб вона ґрунтовно просохла.

Фонтан гарячих бризок забезпечений, якщо використовувати для смаження олію, яку тільки дістали з холодильника. Кулінари використовують для приготування страв олію кімнатної температури і позбавляються бризок.

Творить дива! Копійчане добриво для орхідей з інгредієнтів, які є на кожній кухні

понеділок, 7 квітень 2025, 8:30

Якщо у вас вдома є орхідея, яка раптом перестала рости, не спішіть викидати тропічну красуню. Спробуйте приготувати просте добриво для орхідей. Існує аж два рецепти. Для першого вам знадобиться три інгредієнти, які знайдуться на будь-якій кухні, переда...

Народні прикмети на 7 квітня. Що українці спрадавна не забували роботи цього дня, аби зберегти та примножити добробут

понеділок, 7 квітень 2025, 7:05

Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...