От у чому секрет! Що треба додати до дерунів, щоб вони не потемніли

Деруни - одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні - це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації.

Подробиці

Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.

Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.

Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.

Запобігайте основних помилок: Як правильно пити каву вранці щоб не товстіти

субота, 5 жовтень 2024, 23:10

Без чашки кави у більшості людей вранці нічого не виходить і все буквально валиться з рук. Але будьте обережні, оскільки деякі нюанси в приготуванні кави можуть нашкодити вашій талії. . Кава — чудовий спосіб почати день більш сконцентровано і зібрано....

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...