Деруни - одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні - це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації.
Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.
Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.
Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...