
Лайфхаками, які допоможуть приготувати хрустку і золотисту картоплю поділилась фудблогерка Тетяна з ніком sweetcandy.sue в Instagram.
Що зробить картоплю хрусткою:
Як правильно готувати:
1. Картоплю нарізаємо скибочками.
2. Перчимо, додаємо сухий часник.
3. Додаємо трохи кукурудзяного крохмалю.
4. Перемішуємо.
5. Додаємо достатню кількість олії (за смаком) і ще раз все добре перемішуємо.
6. Картоплю викладаємо на застелене деко в один шар.
7. Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин або до хрусткої скоринки.
8. Солити потрібно вже готову картоплю.
М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Візуальні та особистісні тести, засновані на оптичних ілюзіях, є популярним трендом в інтернеті, оскільки вони дають можливість швидко зануритися у самопізнання та викликати цікаве обговорення серед друзів. Проходження таких тестів дозволяє користувача...