Лайфхаками, які допоможуть приготувати хрустку і золотисту картоплю поділилась фудблогерка Тетяна з ніком sweetcandy.sue в Instagram.
Що зробить картоплю хрусткою:
Як правильно готувати:
1. Картоплю нарізаємо скибочками.
2. Перчимо, додаємо сухий часник.
3. Додаємо трохи кукурудзяного крохмалю.
4. Перемішуємо.
5. Додаємо достатню кількість олії (за смаком) і ще раз все добре перемішуємо.
6. Картоплю викладаємо на застелене деко в один шар.
7. Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин або до хрусткої скоринки.
8. Солити потрібно вже готову картоплю.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...