Лайфхаками, які допоможуть приготувати хрустку і золотисту картоплю поділилась фудблогерка Тетяна з ніком sweetcandy.sue в Instagram.
Що зробить картоплю хрусткою:
Як правильно готувати:
1. Картоплю нарізаємо скибочками.
2. Перчимо, додаємо сухий часник.
3. Додаємо трохи кукурудзяного крохмалю.
4. Перемішуємо.
5. Додаємо достатню кількість олії (за смаком) і ще раз все добре перемішуємо.
6. Картоплю викладаємо на застелене деко в один шар.
7. Запікаємо в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 40 хвилин або до хрусткої скоринки.
8. Солити потрібно вже готову картоплю.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...