
Навіть найапетитнішу страву можна доповнити підливою. У цьому випадку вона вийде ароматнішою і смачнішою. Найчастіше таке доповнення підійде м’ясним та овочевим стравам. А найпростіший рецепт – підлива з води та борошна, оскільки тут може бути будь-яке доповнення. Наприклад, гриби чи спеції.
Досвідчені господині радять спочатку поставити воду кип’ятитися, а паралельно обсмажувати борошно.
Для останнього потрібно на сковороду покласти вершкове масло, а потім додати трохи соняшникової олії. Після цього туди додайте борошно. Щоб не було грудочок, рекомендується використовувати вінчик.
Обсмажувати її краще на сильному вогні, постійно перемішуючи. Після цього потрібно трохи охолодити масу і додати воду. Потім додаються спеції та додаткові інгредієнти.
Якщо підлива буде самостійним соусом, то її слід кілька хвилин проварити на плиті.
Наголосимо, що важливі пропорції. Наприклад, на 300 мл води потрібно додати 3 столові ложки борошна.
Прання пуховика доволі складне завдання. Прання може зіпсувати наповнювач, залишити плями чи призвести до втрати об’єму. Але від бруду пуховик можна відчистити й сухим способом. Якщо пуховик просто запорошився, підійде щітка з мікрофібри для видалення ...
Ківі - не лише смачний, а й надзвичайно корисний фрукт. Він низькокалорійний, багатий на клітковину, вітаміни (A, B2, B3, B6, B9, C, E, K) та мінерали (калій, магній, залізо, цинк і селен), передають Патріоти України. Дослідження 2023 року показало: вж...