Навіть найапетитнішу страву можна доповнити підливою. У цьому випадку вона вийде ароматнішою і смачнішою. Найчастіше таке доповнення підійде м’ясним та овочевим стравам. А найпростіший рецепт – підлива з води та борошна, оскільки тут може бути будь-яке доповнення. Наприклад, гриби чи спеції.
Досвідчені господині радять спочатку поставити воду кип’ятитися, а паралельно обсмажувати борошно.
Для останнього потрібно на сковороду покласти вершкове масло, а потім додати трохи соняшникової олії. Після цього туди додайте борошно. Щоб не було грудочок, рекомендується використовувати вінчик.
Обсмажувати її краще на сильному вогні, постійно перемішуючи. Після цього потрібно трохи охолодити масу і додати воду. Потім додаються спеції та додаткові інгредієнти.
Якщо підлива буде самостійним соусом, то її слід кілька хвилин проварити на плиті.
Наголосимо, що важливі пропорції. Наприклад, на 300 мл води потрібно додати 3 столові ложки борошна.
Це звичайнісінькі пекарські дріжджі. З них можна зробити безцінне добриво, яке прискорить розвиток огірків, зміцнить їхній імунітет та збільшить плодоношення в рази. Розповідаємо, посилаючись на ресурс ukrayinynovyny.pl, чому жовтіє листя огірків і як ...
Вода — це життя. Вона тече крізь наші вени, як річка, що живить землю. Без неї блякнуть не лише квіти, а й ми самі. І хоча кожен з нас чув про магічну формулу «вісім склянок води на день», ця істина — лише загальний орієнтир. Насправді потреби у рідині...