От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, передають Патріоти України.

Не забувайте про борошно

Деякі вважають, що борошно “забиває” смак сиру і стає явно зайвим при приготуванні бездоганної страви.

Якщо ж поєднати звичайне пшеничне борошно з кукурудзяним, то можна досягти цікавого результату.

Зокрема, сирники здебільшого виходять золотистими.

Паніровка

Не варто також забувати про панірування. Воно не тільки дозволяє захистити форму сирників, але й надає красивого кольору.

Відмінним варіантом може стати манна крупа, яка лише підкреслить смак сирників. Можна також знову скористатися кукурудзяним борошном.

Правильне смаження

Ми звикли смажити на стандартній олії із насіння соняшника. Але цю технологію можна покращити. Для того щоб у сирників з’явилася апетитна скоринка, потрібно спочатку розігріти сковорідку з рафінованою оливковою олією, а потім розтопити невеликий шматочок вершкового.

Результат зможе вразити багатьох.

Для чого досвідчені господині використовують розпушувач при приготуванні курки

середа, 1 травень 2024, 11:12

Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки, передають Патріоти України. Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви....

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

середа, 1 травень 2024, 10:10

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними, передають Патріоти України. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каст...