Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, передають Патріоти України.
Деякі вважають, що борошно “забиває” смак сиру і стає явно зайвим при приготуванні бездоганної страви.
Якщо ж поєднати звичайне пшеничне борошно з кукурудзяним, то можна досягти цікавого результату.
Зокрема, сирники здебільшого виходять золотистими.
Не варто також забувати про панірування. Воно не тільки дозволяє захистити форму сирників, але й надає красивого кольору.
Відмінним варіантом може стати манна крупа, яка лише підкреслить смак сирників. Можна також знову скористатися кукурудзяним борошном.
Ми звикли смажити на стандартній олії із насіння соняшника. Але цю технологію можна покращити. Для того щоб у сирників з’явилася апетитна скоринка, потрібно спочатку розігріти сковорідку з рафінованою оливковою олією, а потім розтопити невеликий шматочок вершкового.
Результат зможе вразити багатьох.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...