От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України.

Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним.

Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребуваною та популярною.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб у картоплі завжди зберігалася скоринка, вам варто освоїти три прості хитрощі.

У чому вони?

1.Вода

Не всі господині перед смаженням проводять попередню обробку картоплі. Ця проста дія допоможе значно покращити якість страви.

Спочатку картоплю потрібно подрібнити, а потім на годину залишити у глибокій ємності з холодною водою.

Перед смаженням воду потрібно злити, а саму картоплю обробити паперовим рушником.

2.Об’єм

Якщо ви звикли за раз готувати порцію на всю сім’ю, то не варто дивуватися відсутності скоринки. Через кількість картопля швидше буде тушитись, ніж смажитися.

Тому обсмажуйте її частинами. Також можна використати дві сковороди.

3.Забудьте про кришку

Якщо ви не хочете зіпсувати смажену картоплю, то при її приготуванні ніколи не використовуйте кришку. Якщо готувати, накривши кришкою, вона рівномірно приготується, але ви знову подасте до столу тушковане блюдо замість смаженого.

Тому при смаженні не варто використовувати кришку.

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...