От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України.

Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним.

Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребуваною та популярною.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб у картоплі завжди зберігалася скоринка, вам варто освоїти три прості хитрощі.

У чому вони?

1.Вода

Не всі господині перед смаженням проводять попередню обробку картоплі. Ця проста дія допоможе значно покращити якість страви.

Спочатку картоплю потрібно подрібнити, а потім на годину залишити у глибокій ємності з холодною водою.

Перед смаженням воду потрібно злити, а саму картоплю обробити паперовим рушником.

2.Об’єм

Якщо ви звикли за раз готувати порцію на всю сім’ю, то не варто дивуватися відсутності скоринки. Через кількість картопля швидше буде тушитись, ніж смажитися.

Тому обсмажуйте її частинами. Також можна використати дві сковороди.

3.Забудьте про кришку

Якщо ви не хочете зіпсувати смажену картоплю, то при її приготуванні ніколи не використовуйте кришку. Якщо готувати, накривши кришкою, вона рівномірно приготується, але ви знову подасте до столу тушковане блюдо замість смаженого.

Тому при смаженні не варто використовувати кришку.

Буде дуже смачно! Як приготувати чізкейк без цукру і борошна

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:08

Чізкейк вийде ніжним та ароматним, якщо готувати його без борошна та тіста. Водночас він легкий в приготуванні, адже достатньо всі інгредієнти змішати і запекти. Хтось назве десерт просто запіканкою, але ніжність молочного смаку нагадує саме чізкейк. В...

Щоб не знецінюєти себе в очах оточуючих: Звички, які гублять ваш соціальний статус

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:40

Так, так буває, що хтось із оточення навмисно нас знецінює. Мотиви у цієї людини можуть бути різні. Вона хоче підкорити нас своїй волі і використати у своїх цілях. Вона заздрить нашим успіхам і чекає, коли ж ми нарешті поступимося їй своїм місцем. Або ...