От у чому секрет! Цей інгредієнт не дасть потемніти картоплі у дерунах

Якщо ви вже пробували готувати деруни, могли помітити їх властивість темніти. Проста страва, але має певний нюанс. Він пов’язаний із особливістю головного інгредієнта - картоплі. Розповімо декілька простих секретів, які дозволять зробити ваші деруни золотистими та смачними, передають Патріоти України.

Кисломолочні продукти

Для того, щоб зберегти апетитний колір, до картопляної суміші потрібно додати 1 столову ложку сметани. Якщо у вас не виявилось в холодильнику сметани, візьміть тепле молоко. Однієї ложки цілком буде достатньо.

Лимонний сік

Не переживайте за кислий смак. Для збереження кольору потрібно зовсім трохи додати соку — одну столову ложку. Він не переб’є смак основних інгредієнтів у дерунах. У разі відсутності лимонного соку, можна розвести у воді лимонну кислоту.

Цибуля

Натерта цибулина — всім відомий інгредієнт. По-перше, він відмінно поєднується із картоплею. По-друге, виконує роль захисту її кольору. Якщо ви вже натерли картоплю, відразу готуйте деруни. Не лишайте суміш стояти. Жоден інгредієнт не врятує від потемніння при довгому очікування смаження. Нехай ваші деруни виходять золотистими, ароматними та смачними.

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...

Як виправити помилки при смаженні м’яса, щоб воно не було жорстким

субота, 11 травень 2024, 17:12

Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...